6 internet tatoeages


Ik kan er niet omheen draaien: ik ben verslaafd aan het internet. Maar nog net niet zo’n fan dat ik een tatoeage van sociale netwerken zou nemen zoals sommige mensen doen. Hier heb ik 6 mensen gevonden die een internet tatoeage hebben.

Al eerder heb ik verteld dat ik pols tatoeages mooi vind, maar dat ik ze waarschijnlijk zelf niet zou nemen. Laat staan dat ik ooit een tatoeage met het Facebook of Twitter logo neem! Sommige mensen zijn blijkbaar echte die-hard fans en hebben er geen problemen mee om hun liefde voor het internet te uiten.

1. Like-Me

Rapper T-pain heeft een tatoeage met you don’t have to Like me tekst. De Like is natuurlijk in de vorm van de Facebook Like knop.

2. Twitter Walvis

Als Twitter over capaciteit is, dan verschijnt deze walvis op je scherm. Deze walvis schittert niet alleen af en toe op je scherm, maar ook op iemand zijn been!

3. Follow Me

Dit meisje wil wel heel graag volgers op Twitter. Zo heeft ze een Follow Me tattoeage op haar arm. Ik ben benieuwd of ze alleen volgers op Twitter wil of ook andere volgers in het echte leven!

4. Myspace

Deze jongen heeft een tatoeage van Myspace op zijn onderbuik. Jammer genoeg is Myspace niet zo groot meer en zijn tatoeage wel.

5. Social Network Ink

Deze man is een project opgestart en wil het woord Facebook op zijn polsen tatoeëren. Dit gebeurt wel telkens na een bepaald aantal Likes op de Facebook pagina.

6. Facebook

Deze tatoeage komt ook weer door een Facebook pagina. Als de man 500 likes op de Julian Cole Facebook fan pagina zou krijgen, nam hij een Facebook tattoeage. Zo te zien is dat gelukt ook!

Ik hou van het internet, maar een internet gerelateerde tatoeage zou ik nooit nemen. Wat vind jij van de internet tatoeages?

Leave a Reply

Your email address will not be published.