7 minuten langer opmaken tijdens feestdagen


Vrouwen doen gemiddeld maar 7 minuten langer over het opmaken tijdens de feestdagen. Ze vinden het vooral belangrijk dat hun haar goed zit, make-up is een stuk minder belangrijk.

Vrouwen staan tijdens de feestdagen maar 7 minuten langer voor de spiegel dan op een normale dag. Dit is duidelijk geworden uit een onderzoek van Etos onder 500 vrouwen. Ze besteden die extra minuten vooral aan hun haar, want het kapsel is belangrijker voor hun zelfvertrouwen dan hun make-up. Bijna de helft van de vrouwen gaf aan zich het meest sexy te voelen wanneer hun haar goed zit.

Wat make-up betreft zijn vrouwen niet zo moeilijk, want maar 10 procent van de vrouwen geeft aan dat mooie make-up voor een goed gevoel zorgt tijdens Kerst en Oud en Nieuw. Vrouwen mogen dan maar 7 minuten langer voor de spiegel staan, ze balen er wel van als ze geen complimentjes krijgen van hun partner tijdens de feestdagen.

Mannen

het onderzoek werden ook 500 mannen ondervraagt over de looks van hun partner. Slechts 10 procent van die mannen zag hun vrouw het liefst in een sexy look, met zware make-up en hoge hakken. Meer dan 20 procent liet weten liever een natuurlijke look te zien. De mannen worden zelf ook aangespoord om er goed uit te zien, een kwart van de vrouwen zegt tegen haar partner dat wat meer zijn best moet doen met de feestdagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.