Andrélon Haar & Hoofdhuid werkt actief op je hoofdhuid

Andrelon Haar Hoofdhuid
Heb jij ook regelmatig last van een gevoelige, jeukende of droge hoofdhuid? Dan zouden de Andrélon Haar & Hoofdhuid producten weleens voor jou de oplossing kunnen zijn.

Uit onderzoek van Andrélon, onder 527 vrouwen, is gebleken dat bijna driekwart van de Nederlandse dames soms last heeft van haar hoofdhuid. Uit dit onderzoek blijkt ook dat ruim een derde van de Nederlandse vrouwen aangeeft niet te weten wat ze hieraan kunnen doen en denkt bijna een kwart dat, als ze hier iets aan doet, dit ten koste gaat van hun haar. En dat terwijl verzorgde en gezonde hoofdhuid juist aan de basis staat van sterk en mooi haar.

Daarom komt Andrélon met de Haar & Hoofdhuid lijn met Nutrium 10. Dit is een nieuwe haarverzorginglijn met een intensief voedende formule van 10 vitaminen, mineralen en voedingsstoffen. De producten verbeteren de conditie van je hoofdhuid en zorgen daarmee ook voor sterk, zacht en glanzend haar vanaf de wortel tot in de puntjes.

Haar & Hoofdhuid

Andrelon Haar Hoofdhuid shampoo
De Haar & Hoofdhuid Bright Shine Shampoo is ontwikkeld voor normaal en dof haar. Deze shampoo bevat Derma Care Technology met zink. De actieve formule zorgt ervoor dat je hoofdhuid verzorgd wordt en geeft je haar een natuurlijke glans.

De Haar & Hoofdhuid Volume Maxx Shampoo is bedoeld voor fijn en futloos haar. Deze shampoo is verrijkt met de Root Lift Technology. Deze formule geeft je futloze haar meer volume vanaf de haarwortel.

De Haar & Hoofdhuid Repair Shampoo is geschikt voor droog en beschadigd haar. Deze shampoo is verrijkt met lysine. Deze formule voedt je haar en helpt beschadigingen te voorkomen. Je droge haar wordt sterker, ziet er gezond uit en voelt zacht.

Andrelon Haar Hoofdhuid Repair Mask

De Haar & Hoofdhuid Repair Mask biedt een wekelijkse verzorging en is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van droog en beschadigd haar.

Advertorial
Andrelon
Andrelon