Basic beautyproducten voor 2012


Een nieuw jaar staat voor veel vrouwen voor een nieuw begin en daarom wordt er minder gesnoept, meer gesport en gaan we in 2012 toch echt beter voor ons zelf zorgen. Een nieuw jaar is ook een goed moment om de bezem door ons huis te halen, vergeet daarbij ook je beautyproducten niet.

Wanneer je jouw beautyproducten opruimt is het verstandig om een lijstje te maken met producten die je nog niet hebt of nieuw moet kopen en een lijstje te maken met producten waarvan je er genoeg hebt en deze daarom eerst moet opmaken. Om je een handje te helpen heb ik hier een lijstje gemaakt van basic beautyproducten die ook bij jou niet mogen ontbreken.


Basic beautyproducten die ik altijd in huis heb, en vaak ook in mijn tas, zijn mascara, oogpotlood, pincet, make-updoekjes, spiegel, crème, wimperkruller en lippenbasem. Deze beautyproducten zijn naar mijn idee de basis voor een fris en stralend uiterlijk.

Door gebruik van de wimperkruller, mascara en oogpotlood krijg je een wakkere blik, de crème zorgt voor een stralende huid en een pincet is handig om hier en daar wat haartjes weg te halen. Make-updoekjes zijn fijn om te hebben om je make-up te verwijderen of hier en daar een foutje weg te halen. Qua spiegel is het fijnst als je er 1 hebt waarin 2 spiegeltjes zitten, 1 normale en eentje die vergroot. Een vergrotende spiegel komt van pas bij het opmaken van je ogen of wenkbrauwen epileren.