Beautyblogger Jiska


Hallo allemaal! Ik ben Jiska en vanaf vandaag zal ik voor jullie schrijven op Beautyblog. Ik ben gek op alles wat met beauty te maken heeft. Van kinds af aan ben ik al bezig met mijn nagelslakken. Dagelijks volg ik verschillende beautyblogs, zodat ik altijd op de hoogte ben van de nieuwste beautytrends. Het lijkt me hartstikke leuk om mijn passie met jullie te delen.

Waar bestaat jouw dagelijkse make-up uit?
Dat verschilt per dag. In ieder geval draag ik iedere dag BB-cream, poeder, dagcrème en wenkbrauwpotlood. Verder kan mijn look bestaan uit een volledige ooglook met een beetje blush en bronzer tot een rustige ooglook met knalrode lippen. Elke week heb ik een dag geen make-up op, om mijn huid te laten rusten.

Waar koop jij je make-up?
Verschillend! Soms koop ik het gewoon bij de drogist, warenhuis of parfumerie. Vaak koop ik mijn make-up via internet. Mijn favorieten site om make-up te kopen is Ebay. Hier is bijna alles te koop voor een lagere prijs. Op vakantie struin ik ook de ene na de andere winkel af op zoek naar nieuwe make-up en verzorgingsproducten.

Wat is je favoriete beautyproduct?
BB-cream. Dat is een brandwondencrème die gebruikt kan worden als foundation. Als je BB-cream gebruikt hoef je eigenlijk geen verzorgingsproducten zoals dagcrème of primer meer te gebruiken. Het geeft een perfecte dekking zonder een maskereffect. Het nadeel van dit product is dat het een slechte verkrijgbaarheid heeft. Ik bestel het zelf via Ebay.

Welk product mag in geen enkel make-up tasje ontbreken?
Wenkbrauwpotlood of poeder. Wenkbrauwen zijn het belangrijkste in je gezicht. Als je ze netjes epileert en bijtekent zie je er gelijk een stuk verzorgder uit.

Wat is je ergste beautyflater?
De verkeerde kleur foundation. Dit is iedereen denk ik wel een keer gebeurd. Om te voorkomen dat ik er nog eens uit zie als een worteltje laat ik mijn foundation altijd testen door iemand in de winkel voordat ik het koop.

Leave a Reply

Your email address will not be published.