Beautyblogger Michelle


Hallo allemaal! Ik ben Michelle Ekkel en de aankomende drie maanden zal ik jullie op de hoogte houden van alles op het gebied van beauty. Als een echt  meisjesmeisje vind ik het heerlijk om met mijn haar en make-up bezig te zijn. Soms kan ik mij wel uren vermaken in de badkamer met een paar nieuwe producten.

Waar bestaat jouw dagelijkse make-up uit?
Doordat ik ’s morgens altijd te weinig tijd heb, houd ik mijn make-up simpel. Ik ga nooit de deur uit zonder make-up. Ik draag iedere dag foundation, rouge, mascara, oogpotlood en soms wat lipgloss. Als ik op stap ga draag ik wel wat meer make-up. Dan vind ik het leuk om mijn ogen zwaarder op te maken met eyeliner en oogschaduw.

Waar koop jij je make-up?
Dat verschilt. In mijn make-uptas vind je producten van Chanel tot Essence. Tegenwoordig koop ik steeds vaker mijn make-up bij Rituals en Sephora. Deze producten zijn van goede kwaliteit en kosten niet veel geld.

Wat is je favoriete beautyproduct?
Dat is lastig! Ik kan wel tien dingen opnoemen waar ik echt niet zonder kan. Maar als ik dan toch echt moet kiezen, zeg ik mascara. Daardoor komen je ogen mooier uit en zie je er fris en wakker uit.

Welk product mag in geen enkel make-uptasje ontbreken?
In een make-up tas mag geen Labello of Vaseline ontbreken. Als je schrale lippen hebt is een dergelijk product echt onmisbaar.

Wat is je ergste beautyflater?
Ik heb heel veel beautyflaters met mijn haar gehad. Als kind zijnde had ik blond haar maar dat werd steeds donkerder. Doordat ik mijn blonde lokken weer terug wilde, had mijn moeder mijn haren geblondeerd. Dit pakte helaas anders uit dan ik had verwacht. Mijn haar was geel uitgeslagen en ik had allemaal vlekken in mijn haar. Ik durfde niet meer over straat! Een tijdje terug had ik, omdat ik weer te lui was om naar de kapper te gaan, mijn eigen pony bijgeknipt. Het resultaat? Een scheve en veel te korte pony!

Leave a Reply

Your email address will not be published.