Beautyblogger Sabrina


Hallo allemaal! Ik ben Sabrina, een nieuwe blogger bij Beautyblog. Ik zie er graag verzorgd uit en ik heb altijd een spiegel en een borstel in de buurt. Beautyproducten vullen voor een groot deel mijn badkamer en zonder make-up ga ik liever niet de deur uit. Ook vind ik het ontzettend leuk om nieuwe producten uit te proberen.

Waar bestaat jouw dagelijkse make-up uit?
Ik begin elke dag met een dagcrème om mijn make-up een juiste basis te geven. Vervolgens begin ik met een wenkbrauwgel. Daarnaast maak ik gebruik van twee foundations die ik meng en met een kwastje aanbreng. Ik ben niet iemand die dagelijks mascara draagt want ik heb nogal gevoelige ogen. Om mijn make-up routine af te maken maak ik gebruik van een beetje rouge en zijn mijn teennagels altijd gelakt.

Waar koop jij je make-up?
Meestal bij de Etos of Kruidvat, maar ook in andere winkels. Mijn beautycase bestaat uit veel verschillende producten en merken. Wanneer ik tips krijg van vriendinnen, reviews lees of een product zat ben dan probeer ik vaak iets anders.

Wat is je favoriete beautyproduct?
Mijn wenkbrauwgel van de Hema, absoluut! Ik heb helaas erg eigenwijze wenkbrauwen die zonder de gel alle kanten op staan.

Welk product mag in geen enkel make-up tasje ontbreken?
Foundation! Niet iedereen heeft het even hard nodig om oneffenheden weg te werken. Foundation geeft je net even dat gezonde kleurtje. Tenzij je natuurlijk de verkeerde kleur op je gezicht aanbrengt.

Wat is je ergste beautyflater?
Toen ik wat jonger was had ik een erg slechte huid en nogal last van puistjes. Om dit te verbergen smeerde ik mijn hele gezicht dicht met een dikke laag foundation. Ik vond het verschrikkelijk dat ik er zo uit zag en liep daarom met een masker op. Later begreep ik dat door mijn overmatig make-up gebruik juist mijn huid nog slechter werd. Gelukkig heb ik daar nu geen last meer van.