Beautyproducten voor in je handtas


Je verslaapt je vast wel eens, waardoor je geen tijd hebt om je make-up op te doen. Daarom is het handig om een aantal standaard beautyproducten in je handtas te hebben, zodat je altijd voorbereid bent.

Het nieuwe jaar is begonnen en daarom is dit een perfect moment om aantal nieuwe beautyproducten in je handtas te hebben die je altijd kunt gebruiken. Als je net zoals ik vaak met het openbaar vervoer reist, dan heb je alle tijd om jezelf nog even op te tutten. Doe je beautyproducten in een make-up tasje, zodat je deze weer in elke tas kunt zetten.

Spiegel


Een spiegel in je tas is altijd handig. Je kunt snel even checken of je er goed uitziet en of je make-up niet is uitgelopen. Of juist als je jouw make-up nog moet aanbrengen!

Lipproduct


Een lipgloss of lippenstift op je lippen, ziet er altijd uit alsof je veel tijd hebt besteed aan je make-up, terwijl je dit in 10 seconden voor elkaar hebt gekregen. Een lippenbalsem in je tas is ook een must. Zorg dat je lippen er altijd verzorgd uitzien.

Mascara


Geen tijd om mascara op te doen in de ochtend? Zorg dat je er altijd eentje extra in je tas hebt zitten, zodat je dit op kunt doen. Een laagje mascara doet al wonderen en je kunt het altijd nog bijwerken.

Reinigingsdoekjes


Mocht je make-up er aan het eind van de dag er niet meer goed uitzien, dan kun je dit nog altijd met een reinigingsdoekje of zakdoek afhalen en opnieuw aanbrengen, voordat je bijvoorbeeld een date hebt.

Handcrème


Naast lippenbalsem is het ook belangrijk om verzorgde handen te hebben. Het is nog steeds winter en je handen hebben extra verzorging nodig.

Koop deze producten wel puur voor in je tas, want anders leg je het weer op je bureau of in de badkamer en dan vergeet je het weer. De beautyproducten voor in je handtas dienen als een survivalkit. Welke beautyproducten heb jij altijd in je handtas zitten?

Foto’s via Weheartit en Se-iwant2breakfree