Beautyvoornemens voor 2012


Nog even en 2011 is echt voorbij en het nieuwe jaar gaat van start. Wil jij 2012 graag beginnen met een aantal goede voornemens? Hier vind je er een paar op het gebied van beauty.

Persoonlijk ben ik niet zo’n fan van voornemens, ik vind dat als je iets echt wil veranderen daar elke tijd van het jaar wel een moment voor te vinden is. Toch vinden vele mensen het erg fijn om het nieuwe jaar te gebruiken voor goede voornemens. Vaak draaien voornemens om meer sporten, afvallen of sparen, maar ook op beautygebied zijn er genoeg dingen die beter kunnen.

Reinigen

Ondanks dat het 1 van de belangrijkste dingen is qua beauty schiet het goed reinigen van de huid er vaak bij in. Ik beken, ook ik maak me hier zo af en toe schuldig aan. Na aan lange avond stappen wil ik nog weleens met mijn make-up het bed inrollen met als gevolg de dag erna een onzuivere huid. Behoor jij daarnaast tot de groep die de huid alleen reinigingen met make-updoekjes,  neem jezelf voor om vanaf 2012 ook gebruik te maken van een gel of face wash.

Water

Misschien doe je dit al, misschien niet, maar probeer vanaf 2012 minimaal 8 glazen water per dag te drinken. Water is goed voor de afvoer van afvalstoffen, helpt tegen cellulitis en zorgt voor een frisse en stralende huid.  Zorg dat je die 8 glazen water per dag meeneemt in je beautyritme.

Opruimen

De meeste meiden hebben een kast vol make-up waar ze hoogstwaarschijnlijk maar de helft, als het niet minder is, van gebruiken. Goed beautyvoornemen voor 2012 is daarom alle make-up is opruimen, gooi dingen die je nooit gebruikt of niet meer goed zijn gewoon weg.

Opmaken

Ander goed beautyvoornemen is eerst je make-up op te maken voordat  je nieuwe koopt. Hoe aanlokkelijk het soms ook is om in de aanbieding die nieuwe mascara te kopen, maak eerst je oude op. Door elke keer nieuwe dingen de kopen bouw je een hele verzameling om waarvan je uiteindelijk maar de helft gebruikt.

Investeren

Door eerst je make-up op te maken voordat je nieuwe koopt bespaar je op een slimme manier geld. Dit geld kun je gebruiken door te investeren in goede producten. Verwen jezelf met een wat luxer product of koop eindelijk eens die dure mascara. Als het om verzorging gaat kun je beter voor kwaliteit dan kwantiteit gaan.

Wenkbrauwen

Dit jaar zijn volle wenkbrauwen in de mode, toch is het niet nodig om ze daarom te verwaarlozen. Wenkbrauwen epileren is een beautyklusje wat er vaak snel bij inschiet omdat je er toch even een momentje de tijd voor moet nemen en de juiste spullen bij de hand moet hebben. Probeer in 2012 je wenkbrauwen goed bij te houden, naast dat onverzorgde wenkbrauwen er niet netjes uitzien geven goed geëpileerde wenkbrauwen je gezicht een open en frisse uitstalling.

Beautymiddag

Als laatst, probeer jezelf zo af en toe te verwennen met een lekker beautymiddagje. Scrub je lichaam en voorzie deze van een voedende bodylotion en verwen je gezichtshuid en haar met een fijn masker. Nadat de dode huidcellen verwijderd zijn en je huid een oppepper heeft gekregen door een masker zul je er meteen een stuk stralender uitzien.

Leave a Reply

Your email address will not be published.