Bizarre realityshow: Bridalplasty


In Nederland waren er jaren geleden al een hoop discussies rondom realityseries zoals de Gouden Kooi, maar Amerika spant nu toch echt de kroon met de bizarre realityshow Bridalplasty.

In dit programma Bridalplasty streven aanstaande bruiden naar uiterlijke perfectie. 12 vrouwen worden 4 maanden lang met elkaar in een huis gestopt, waar zij strijden om plastisch chirurgische ingrepen. Het is de bedoeling dat de vrouwen er van top tot teen volmaakt uitzien op de bruiloft. In het programma vliegen de borstvergrotingen, neuscorrecties en botox spuiten je om de oren. De show gaat soms wel erg ver. De chirurg van het programma wil namelijk zelfs slanke vrouwen onder het mes laten gaan voor liposuctie.

Om dit Hollywood scenario helemaal compleet te maken, krijgt de winnares een celebratie trouwerij met alles erop en eraan. Ik vraag me af of de mannen van de aanstaande bruiden hun eigen vriendin nog wel herkennen op de bruiloft!

[jwplayer config=”Beautyblog” mediaid=”15236″]

In Nederland is het te zien op Kanaal E. Ondanks ik de show een beetje bizar vind en niet snap hoe programmamakers zo’n serie kunnen maken, ben ik wel erg nieuwsgierig geworden en ga ik het binnenkort even kijken.