Bloggersevenement Remington 2012


Voor Beautyblog ben ik gisteren naar het bloggersevenement van Remington in Amsterdam geweest. Tijdens mijn bezoek kreeg ik een kijkje in de wereld van stijltangen afgestemd op haarbehoeftes of stijlfrustraties.

Het evenement

Toen ik aankwam bij Studio 13 op de Utrechtsedwarsstraat was ik eigenlijk een beetje modieus te laat. Tot mijn opluchting bleek ik zelfs de eerste gast te zijn en werd ik erg netjes ontvangen. Bij binnenkomst kwam ik in een witte open ruimte terecht die me veel liet denken aan een fotostudio. Naast wat lekkere hapjes waren de stijltangen in dozen gepresenteerd op de statafeltjes. Omdat vrijwel iedereen later kwam dan gepland werd de presentatie over de nieuwe collectie een half uur uitgesteld. Nadat bijna iedereen binnen was en even een babbeltje had gemaakt konden we doorlopen naar de tweede ruimte.


Tijdens het binnenlopen van deze ruimte waande ik mij in make-up studio en kappersruimte. De sfeerbeleving was hier erg goed en wij mochten gaan zitten aan tafeltjes waar kaarsjes op stonden te branden. Vervolgens begon marketingmanager Sabine Mom met haar presentatie over de nieuwe collectie van Remington voor de herfst en winter 2012. Hierdoor kreeg ik veel informatie en voorbeelden te zien over het gebruik en gemak van de nieuwe stijltangen.


Na afloop van de interessante presentatie mocht ik als beautyblogger zelf ervaren hoe de producten werken. Na een tijdje wachten en ondertussen wat foto’s te hebben geschoten, mocht ik plaats nemen in de make-over stoel en werd ik flink onder handen genomen. In de stoel werd mijn haar behandeld met de nieuwe stijltang van de Keratin Therapy collectie en vervolgens werd ik opgemaakt.

Collectie

Remington Next Level Hairstyling komt deze herfst en winter met een nieuwe collectie, die bestaat uit Shine Therapy, Wet 2 Straight en Keratin Therapy. De stylingtools zijn volgens het merk volledig afgestemd op de haarwensen van elke vrouw. Zo zijn er in de coating van de Shine Therapy en Keratin Therapy verzorgende ingrediënten als arganolie en keratine verwerkt zodat je haar wordt beschermd en verzorgd tijdens het stijlen. Daarnaast is het Wet 2 Straight model handig voor vrouwen die hun haar gelijk na het wassen willen stijlen zonder eerst de föhn te gebruiken. Verder bestaat de Keratin Therapy lijn uit een krultang, föhn en volumeborstel.