Tips voor blond haar zonder verven


Het mooie weer staat voor de deur en veel meiden willen daarom hun blonde lokken laten oplichten. Wil je liever niet je haar verven? Dan kun je het ook blonder maken met andere middelen. Daarom heb ik heb een aantal tips voor blond haar zonder het te verven op een rijtje gezet!

Het opvallendste resultaat bereik je natuurlijk met haarverf, maar helaas zitten hier veel nadelen aan. Als je eenmaal bent begonnen bent met verven, kom je er bijna niet meer vanaf. Je hebt elke maand uitgroei en dat wil je natuurlijk bijwerken. Daarnaast kost het flink wat geld om iedere maand je haar bij kapper te laten verven. Gelukkig zijn er ook andere mogelijkheden om je haar zonder het te verven blonder te maken!

Shampoo

Er zijn veel merken die shampoos hebben voor blonder haar. Zilvershampoo is een van de meest favoriete shampoos onder blondines. Met zilvershampoo wordt je haar nog blonder en mooier. Het unieke aan deze shampoo is dat het de gelige gloed uit je haar haalt. Met zilvershampoo krijg je dus platinablond haar.

Guhl Oplichtend

Gulh Oplichtend is een goedje wat je haar blonder maakt. Het bestaat uit waterstofperoxide en beschermende stoffen. Je kunt het voor een klein prijsje bij de drogist kopen. Natuurlijk is dit ook niet al te best voor de conditie van je haar, maar het werkt wel goed!

Citroensap

Een van de ouderwetse manieren om je haar te blonderen is citroensap in je haar. Als je met citroensap in je haar even in het zonnetje gaat zitten, licht je haar op. Geen zonnetje te bekennen? Dan kan je ook een föhn gebruiken. Pas op dat je niet teveel citroensap gebruikt, want dan word je blonder dan dat je wilt. Ook moet je het niet te vaak gebruiken, want het wordt hier erg droog van.

Kamillethee

Van kamillethee schijnen je blonde lokken op te lichten. Je kunt het, net als met citroensap, in je haar smeren en in de zon gaan zitten. Ook kun je elke dag je haren wassen met kamillethee. Je haar wordt heel subtiel wat blonder en het krijgt een mooie glans.

Blondspray

Blondspray licht je haar 1 tot 2 tinten op en het resultaat is in 80 procent van de gevallen erg natuurlijk. Het nadeel van blondspray is dat het door blijft werken, de kleur kan na een dag dus nog steeds flink veranderen. Ook hier moet je niet teveel van gebruiken, want het kan je haar flink beschadigen.