Review: Miss Sporty mascara Millionaire


Vrouwen zijn altijd op zoek naar de ideale mascara. Ik heb de Miss Sporty mascara Millionaire False Lashes Effect 001 Black voor je getest. Kijk dus snel mee wat ik er van vind.

Het product


De Miss Sporty mascara belooft ons 15 keer zoveel volume en 2 keer langere wimpers na het gebruik. Volgends het merk geeft de formule hetzelfde effect als nepwimpers. Het borsteltje is een klein beetje gebogen, zodat je beter bij alle wimpers kunt.

Millionaire False Lashes Effect is iets duurder dan de gemiddelde Miss Sporty mascara. Deze kost namelijk €4,99 en voor andere betaal je rond de €3. Toch is dit alsnog niet duur. Er zit 8 ml in en op de verpakking staat dat het product 12 maanden na openen houdbaar is, terwijl dit normaal 6 maanden is. Ik raad trouwens altijd aan om je mascara na 3 maanden weg te gooien.

Het gebruik


Het eerste wat me opvalt als ik de verpakking open draai is de geur. Er zit een raar chemische luchtje aan de mascara die me doet denken aan nagellakremover. Gelukkig heb je hier geen last van tijdens het aanbrengen en is de geur verdwenen zodra het opdroogt. Er staan geen ingrediënten op de verpakking, dus ik weet niet waar deze geur vandaan komt. Ik vermoed dat het iets met de lange houdbaarheidsdatum te maken heeft.

De Miss Sporty mascara brengt fijn aan, hoewel het een beetje klontert. Ik heb weinig laagjes nodig en het droogt snel. Het randje, waar je het borsteltje langs haalt blijft redelijk schoon. Op het borsteltje zitten allerlei verschillende lange haartjes die je wimpers een beetje van elkaar scheiden. De mascara zelf is erg dik.

Het resultaat


Ik heb vrij lange wimpers van mezelf, hierdoor is het voor mij makkelijk om een goede mascara te vinden. De Miss Sporty mascara Millionaire False Lashes Effect geeft inderdaad meer volume, maar 15 keer is overdreven. Ook verlengt het mijn wimpers, maar niet tot 2 keer. Door het klonteren, geeft het niet een vals wimpereffect. Toch vind ik het een heel fijn product.

De mascara blijft gewoon de hele dag zitten. Hij is niet waterproof en is er makkelijk af te halen met make-up remover. De kleur is goed zwart. Als je op zoek bent naar een volume mascara voor weinig geld, dan is dit zeker een goed product voor jou. Als je een hekel hebt aan klonteren, of heel slecht tegen een chemische geur kan, zou ik deze niet kopen.

Product: Miss Sporty Millionaire False Lashes Effect mascara 001 Black
Prijs: €4,99

Pluspunten:
+ Prijs
+ Blijft goed zitten
+ Goed zwart
+ Veel volume

Minpunten:
– Klontert
– Ruikt niet lekker

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”7.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”7.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”7.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”7.0″]

Leave a Reply

Your email address will not be published.