Bobbi Brown make-up Brighten, Sparkle & Glow lente 2013

Bobbi-Brown-make-up-collectie-Brighten,-Sparkle-en-Glow-lente-2013
Het nieuwe jaar is een frisse start voor iedereen en dat vond Bobbi Brown nou ook. Het make-up merk komt daarom voor lente 2013 met de Brighten, Sparkle & Glow collectie.

De Bobbi Brown make-up Brighten, Sparkle & Glow voor lente 2013 bestaat uit een erg klein assortiment, maar is daarom niet minder aantrekkelijk. Alle producten zijn ontwikkeld om ervoor te zorgen dat jij lekker in je vel zit.

Tinted Eye Brightener

Bobbi-Brown-make-up-collectie-Brighten,-Sparkle-en-Glow-lente-2013-Tinted-Eye-Brightener
Fans van conceilers, opgelet! De welbekende Tinted Eye Brightener van 27,50 euro wordt aangevuld met 2 nieuwe tinten. Het product belooft met zijn nieuwe applicator ervoor te zorgen dat je donkere kringen gemakkelijk onder je ogen verdwijnen.

  • Porcelain Bisque – Beige
  • Peach – Perzik beige

Brightening Finishing Powder

Bobbi-Brown-make-up-collectie-Brighten,-Sparkle-en-Glow-lente-2013-Brightening-Finishing-Powder-01
Bobbi-Brown-make-up-collectie-Brighten,-Sparkle-en-Glow-lente-2013-Brightening-Finishing-Powder-02
Ik heb al aardig wat beauty-items voorbij zien komen maar de Brightening Finishing Powder van 49,00 euro, is tot nu toe het meest opvallend. Dit komt omdat de gezichtspoeder uit aparte tinten bestaat. Deze kleurtjes zijn verrijkt met een speciale formule om je gezicht een natuurlijke en gezonde uitstraling te geven.

  • Porcelain Pearl – Pasteltinten
  • Brightening nudes – Nudetinten

Extra Soothing Balm

Bobbi-Brown-make-up-collectie-Brighten,-Sparkle-en-Glow-lente-2013-Extra-Smoothing-Balm
Heb jij last van droge lippen? Dun kun je de Extra Soothing Balm van 43,00 euro gebruiken. Het product bevat ingrediënten van exotische planten en moet zorgen voor een fijn en gehydrateerd gevoel.

Sparkle Eye Shadow

Bobbi-Brown-make-up-collectie-Brighten,-Sparkle-en-Glow-lente-2013-Sparkle-Eye-Shadow
Ben jij op zoek naar een bijzondere oogschaduw? Dan is misschien de Sparkle Eye Shadow van 31,00 euro iets voor jou. Hoewel ik de tint niet bepaald bij de lente vind passen, is de kleur wel mooi.

  • Gold Stad – Goud

High Shimmer Lipgloss

Bobbi-Brown-make-up-collectie-Brighten,-Sparkle-en-Glow-lente-2013-High-Shimmer-lipgloss
De High Shimmer Lipgloss van 18,00 euro bestaat uit fijne pareldeeltjes en heeft volgens het merk ook een duidelijk pigment. Daarnaast hoort het product je lippen te beschermen en te verzorgen. Als je het mij vraagt, een ideaal cadeautje voor jezelf of iemand anders.

  • Bare Sparkle – Champagne

Brow Pencil

Bobbi-Brown-make-up-collectie-Brighten,-Sparkle-en-Glow-lente-2013-Brow-Penciljpg
Als laatste komt Bobbi Brown met een nieuwe variant van de Brow Pencil. Met dit wenkbrauwpotlood van 16,50 euro kun je het gezicht een frisse look geven.

  • Brunette – Bruin

Ik ben vooral erg nieuwsgierig naar de Porcelain Pearl van de Brightening Finishing Powder. Daarnaast ben ik benieuwd naar jouw mening over de Bobbi Brown make-up Brighten, Sparkle & Glow voor lente 2013?