Bobbi Brown make-up lente 2011


De samenwerking tussen Bobbi Brown en modemerk Tibi uit zich in deze lente make-up collectie. De Bobbi Brown make-up lente 2011 collectie bestaat uit veel print, roze en pioenrozen. Om deze reden heeft de collectie dan ook de naam Peony & Python gekregen.


De Rich Lip Color is de lippenstift die behoort tot de Bobbi Brown make-up lente 2011 collectie. De Lilac lippenstift heeft een donkerroze kleur en bevat SPF12. Een mooie kleur, die goed bij de rest van de lente collectie past.


Rich Color Gloss is de lipgloss van Bobbi Brown voor deze lente. De kleur Pale Peony is licht roze, die qua kleur in de buurt komt van de Rich Lip Color lippenstift.


Het Peony & Python Palette bestaat uit 6 kleuren oogschaduw, van roze en paarse tot bruine tinten. Ook zitten er twee kleine oogschaduw kwasten bij, zodat je de kleuren goed kunt aanbrengen. Daarnaast bevat de lente collectie van 2011 ook een kleurrijk make-up tasje.


De Lash Glamour Extreme Lengthening mascara is verkrijgbaar in het zwart en in plum. Het unieke borsteltje moet er voor zorgen dat je wimpers van elkaar gescheiden worden en maakt je wimpers langer.