Bourjois Mascara Elastic


Beautymerk Bourjois heeft een wel heel bijzondere mascara. De verlengende Bourjois Mascara Elastic bevat rubberextracten en heeft daardoor een elastische formule.

Bourjois beweert dat de Mascara Elastic de wimpers verlengt tot 130 procent. Omdat de mascara hevea-extracten bevat, de boom waarvan rubber is afgeleid, zouden de wimpers door de mascara als een elastiekje verlengd worden. Verder bevat de Bourjois Mascara Elastic vitamine E en acaciagom.

De stick ziet er leuk uit, maar het lijkt me heel erg lastig in gebruik omdat je weinig grip hebt. Zoals je ziet moet je namelijk het dunne stokje vasthouden bij het aanbrengen van mascara. Het dunne borsteltje heeft geen haren, maar meer een soort stekels en het bestaat uit 2 delen. Het reservoir zorgt ervoor dat de mascara verdeeld wordt over de hele wimper en de extensiepuntjes zorgen voor spreiding en verlenging van de wimpers.

Bourjois Mascara Elastic is geschikt voor lenzendragers en mensen met gevoelige ogen. De mascara kost 14,90 euro en is verkrijgbaar in het zwart, grijs, bruin en blauw.