Catrice make-up Nymphelia winter 2012


In de schappen van Catrice make-up ligt vanaf februari een nieuwe limited editie. De Nymphelia collectie voor winter 2012 is gebaseerd op de mysterieuze wereld van nimfen. Natuur en mystiek zijn daarom de keywords.

Kleuren die in deze collectie absoluut niet mogen ontbreken zijn warme tinten rood, bruin en oranje. Deze kleuren worden gecombineerd met mosgroen en nude. De Nymphelia collectie voor winter 2012 van Catrice make-up belooft modern, sensueel en natuurlijk te zijn.


De Nymphelia collectie heeft alles in huis om jouw ogen volop in de schijnwerpers te zetten. Met de Love, Peas & Harmony set maak je binnen een handomdraai diepgroene smokey eyes die je nog eens extra laat opvallen met de zwartgroene eyeliner pen. Zet als laatst je wimpers aan met een dikke laag Nymphelia Lashes to Kill Mascara.


Mocht jij niet genoeg hebben aan de smokey eyes set, gebruik dan de Lashes to Mystify om je ogen nog meer te benadrukken. Met deze nepwimpers val je zeker op! Daarnaast bevat de Nymphelia collectie van Catrice make-up 3 tinten lipgloss. Spring Kiss is glossy rood, Blossom diep oranje en de laatste kleur, Nymph’s Glow, is een licht roze poedertint.


De collectie bevat verder 2 gemarmerde baked oogschaduws. Deze kun je zowel droog als nat aanbrengen. Wanneer je de oogschaduw droog opbrengt heeft deze een subtiele look terwijl je ze door nat te maken een intensere en krachtigere kleur geeft. De roodbruine tint heeft Charly’s Chocolate Factory terwijl de groene variant de naam Have You Seen Alice? draagt.

Naast de gemarmerde oogschaduwkleuren behoort tot de Nymphelia collectie ook een baked poederblush. Deze blush is een combinative van rood, oranje en nude en heet Dancing Nymphs.


Zoals elke limited editie van Catrice make-up bevat ook deze collectie een aantal kleuren nagellak. Salmon & Garfunkel is zoals de naam als zegt een zalmkleurige lak, Fred Said Red is knallend rood en Dulce & Havanna een lichte bruintint. It’s Rambo No. 5 en Be Pool zijn 2 verschillende kleuren groen.

Ik vind de producten uit de Nymphelia collectie een leuk uiterlijk hebben, ook zijn de nepwimpers een grappig extraatje al zou ik ze zelf niet zo snel opdoen. Het enige wat ik een beetje vreemd vind is dat deze collectie van Catrice make-up voor de winter 2012 is, door de groen en bruintinten doet deze limited editie mij meer denken aan de herfst. [bawlu_buttons]

Leave a Reply

Your email address will not be published.