Catrice make-up Welcome to Las Vegas winter 2011


Ook voor deze winter brengt Catrice make-up een limited editie op de markt. Kijk hier mee naar de Welcome to Las Vegas collectie voor winter 2011.

De Welcome to Las Vegas collectie van Catrice make-up voor winter 2011 is geïnspireerd op pure glamour, grote diva’s en het burleske nachtleven. De lijn bevat opvallende oogmake-up en veel glans voor de lippen en nagels. De producten zijn verpakt in mooie verpakkingen die goed passen bij het thema.


Volgens Catrice mogen bij een perfecte styling de nagels zeker niet ontbreken, daarom bevat de Welcome to Las Vegas 4 opvallende kleuren. Alluring Night heeft een diep turkoois tint terwijl Lovely Sinner vlammend rood is. Als laatst zijn er nog de kleuren Drama Queen en Star of the Show.


Ook de ogen staan bij Catrice make-up bij de Welcome to Las Vegas collectie in de spotlights. Er is 1 oogpalet, Curtain Up, met daarin bruin, blauw, paars en goud. Om je ogen extra te benadrukken is er nog de diepzwarte eyeliner Drama Queen, deze lijkt op een eyeliner pen maar het is een vloeibare variant.

Een opvallend item uit de Welcome to Las Vegas collectie voor winter 2011 is de Shimmering Powder. Dit poeder zit in een mooi flesje en spray je door middel van een pompje op je lichaam. Het poeder zorgt voor glans en zou een lekker geurtje moeten hebben.


Is het oogschaduwpalet en de eyeliner voor jou niet heftig genoeg? Maak dan gebruik van de Lashes for Show Down. Naast de ogen vallen ook de lippen op met de nieuwe Catrice make-up. Er zijn 3 duo lipgloss waarbij roodtinten de basis zijn, de metallic highlighters zorgen voor spannende lippen. De gloss Let Me Seduce You heeft een platinakleurige topper terwijl Welcome to Glitz And Glamour en Lovely Sinner een brons of goud effect aan je lippen geeft.

Als laatst bevat de Welcome to Las Vegas collectie nog een transparant fixing poeder. Dit poeder zorgt voor een frisse, matte teint en is verkrijgbaar in de kleur Fairy Dust.

De Catrice make-up Welcome to Las Vegas collectie is vanaf midden november tot eind december 2011 verkrijgbaar. Welk item zou jij wel willen hebben?

[bawlu_buttons]

Leave a Reply

Your email address will not be published.