Dior make-up lente 2011


In de Dior make-up lente 2011 collectie staat de kleur grijs centraal. Donkere en lichtere kleuren grijs wisselen elkaar af en ook lichtroze tinten komen terug in deze lente collectie. De oogschaduwdoosjes met vier kleuren zijn beide limited edition en zijn voorzien van een leuk hangertje.


De limited edition oogschaduw pallets hebben de naam Cannage Palette. Ze zijn verkrijgbaar in Whisper Grey en Dawn Grey. In beide komt ook een lichte roze kleur terug.


De 5 kleuren oogschaduw is er in twee varianten. De designer soft pink design bestaat uit 5 kleuren, maar bevat behalve grijs ook licht roze tinten. Gris-Gris is de naam van de wat donkerdere kleuren, met de opvallende grijze oogschaduw met een glitter in het midden.


De mascara Diorshow, de Gris Cendré eyeliner en de oogschaduw Graphic Grey behoren ook tot de lente collectie. Daarnaast zit er ook een moist powder met SPF8 in de Dior make-up lente 2011 collectie.


De Serum de Rouge Lip Treatment is er in twee verschillende kleuren. De Pink coral serum en de Pinky Mauve serum. Ook heeft de Dior make-up lente 2011 collectie een lipgloss in twee verschillende kleuren. De Addict Ultra Gloss is er in de kleuren grijs en roze. Ik ben wel benieuwd naar de grijze!


Ook twee kleuren lippenstift zitten in de lente collectie van Dior. De Rouge Dior Lip Colour is er in Spring Pink en in de kleur Chic Pink. De twee kleuren nagellak zijn Gris Montaigne en Pink Boa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.