Dit zijn de modetrends van het najaar 2022

Dit zijn de modetrends van het najaar 2022

Het najaar is inmiddels aangebroken en hier hoort natuurlijk een andere kledingstijl bij. Hierbij is het leuk om op de hoogte te zijn van de laatste modetrends, zodat je hier eventueel op kunt inspelen. Ook dit jaar zijn er weer een aantal opvallende modetrends erg populair. Lees dus snel verder om op de hoogte te zijn van alle trends van het najaar van 2022 en er fashionable uit te zien!

Leer

Ten eerste zijn dit jaar items van leer erg populair. Dit heb je waarschijnlijk al in de winkels voorbij zien komen, je kunt er immers niet meer omheen. Denk hierbij aan een leuke leren blazer om je outfit mee af te maken. Een blazer is een item wat je met veel verschillende kledingstijlen en items kunt combineren. Met een leren blazer kun je je outfit dan toch net wat interessanter maken. Ook met een leren top, broek, rok of tas speel je helemaal in op de laatste trends. Wil je toch voor een veiligere keuze gaan? Dan kun je er ook voor kiezen om mooie leren laarzen aan te schaffen om toch in te spelen op de laatste trends. Bij de leukste dames kleding van Omoda zul je dan ook veel leren items voorbij zien komen. Neem dus snel een kijkje!

Gilets of bodywarmers

Daarnaast zien we ook dat dit najaar veel gilets en bodywarmers worden gedragen. Naast dat dit een ideale jas is voor het Nederlandse weer, waarbij het nog wel eens kan verschillen, ziet het er ook nog eens erg leuk uit. De gilets en bodywarmers zijn er in verschillende materialen en stijlen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een leuk beige teddy gilet van Selected Femme, maar ook een puffer bodywarmer is dit najaar erg populair. De gilets en bodywarmers kun je in principe met iedere outfit combineren. Toch zien we dat een gilet vaak met een blouse gecombineerd wordt en een bodywarmer met een warme winterse trui. 

Kortom, de modetrends van het najaar van 2022 zijn erg duidelijk. Voornamelijk leren items zien we erg veel voorbij komen en dit kan dan ook ieder item zijn. Denk hierbij aan een mooie leren top, broek, rok of schoenen. Kijk wat bij jouw kledingstijl past en speel op basis hiervan in op de laatste trends. Daarnaast zijn ook de gilets en bodywarmers helemaal terug van weggeweest. Dus ga jij voor een leuk teddy gilet of toch voor een puffer bodywarmer? En waar combineer je het dan mee?