Essence make-up Circus Circus winter 2011


Essence make-up brengt weer een nieuwe trendeditie uit voor winter 2011. De collectie Circus Circus zal, zoals de naam al zegt, geheel in het teken van het circus staan.

De Essence make-up trendeditie Circus Circus voor winter 2011 is vanaf december verkrijgbaar. De collectie is geïnspireerd op de wereld van het circus en daarom zien we veel glitter en glamour terug in de producten.


De Circus Circus collectie bevat 3 kleuren crème oogschaduw. Deze oogschaduws beloven lang te blijven zitten en zijn hooggepigmenteerd. De bruin/beige tint heet It’s magic, de gouden kleur Raise the curtain for… en de laatste oogschaduw draagt de naam My sparkling acrobat.


Naast de 3 kleuren oogschaduw bevat de Essence make-up collectie ook 2 vloeibare eyeliners. Deze zijn goud en zwartkleurig en heten It’s magic en My Sparkling acrobat.

De 2 lipkleuren beloven je lippen te voorzien van een langdurige en onweerstaanbare glans. De rode tint heet Applause applause en de andere gloss draagt de naam My glammy acrobat. De collectie bevat ook nog een lip topper. De lip topper zit in een tube en voorziet elke lippenstift of gloss van een glinsterende parelmoerkleur. De lip topper draagt dezelfde naam als de goudkleurige poeder, It’s magic.


De 4 nagellakjes uit de Circus Circus collectie bestaan uit 2 delen die je zowel samen of individueel kunt gebruiken. De 4 kleuren nagellak heten Cotton candy, Applause applause, Don’t feed the tiger en My sparkling acrobat. De eu de toilette ziet er erg leuk uit, maar is helaas niet in Nederland verkrijgbaar.


Als laatst bevat de Essence make-up collectie nog een glanzend make-uptasje. De nagelstickers lijken me erg handig maar zijn, net als het mini parfum, alleen in het buitenland verkrijgbaar.

Ik ben niet echt weg van de Essence make-up Circus Circus collectie voor winter 2011. Ik vind de verpakkingen erg kinderachtig overkomen en ook jammer dat een groot gedeelte van de collectie hier niet te koop is. Wat vind jij van de Essence trendeditie?

[bawlu_buttons]