Essence make-up Floral grunge lente 2013

Essence make up Floral grunge lente 2013
Net als Catrice make-up lanceert ook Essence deze maand een nieuwe collectie voor lente 2013. Dit make-up merk koos voor een lijn met de naam Floral grunge.

In de Essence make-up Floral grunge collectie voor lente 2013 worden 2 tegenpolen met elkaar gecombineerd. De lijn bevat namelijk vrouwelijke elementen met grunge accenten. Denk bijvoorbeeld aan zachte en intense kleuren, fijne en grove texturen, kanten bloemdessins en studs. Ook bevat de collectie 2 opvallende producten, de Stick-on eyeliner en de Hair dye powder.

Quattro eyeshadow

De Quattro eyeshadow bestaat uit 4 kleuren oogschaduw en is er in 2 varianten. De lichte versie met wit, lichtroze, koraal en mint is vrouwelijke en de kleurencombinatie met beige, lila, olijf en zwart is grungy. De doosjes kosten 2,99 euro per stuk.
Essence floral grunge Quattro eyeshadow

  • 01 Eye like flowers
  • 02 Rye like grunge

Stick-on eyeliner

Om de ogen extra te accentueren komt Essence met de Stick-on eyeliners. Je kunt kiezen uit een eyeliner met fluwelen finish of voor een variant met metalen accenten. De stickers kosten 1,99 euro en je kunt ze volgens het merk makkelijk aanbrengen en meerdere keren gebruiken.
Essence floral grunge Stick on eyeliner

Blush

Om de wangen van een koraaltint te voorzien is er een blush, met een zijdeachtige matte textuur. Deze blush heeft een prijskaartje van 2,59 euro.
Essence floral grunge Blush

Mini lipgloss set

De 2 Mini lipgloss setjes bevatten elk 3 lipglossjes en kosten 2,59 euro. Het ene doosje bestaat uit pasteltinten en bevat een transparant met glittertjes, zachtroze en koraalkleurige gloss. Het andere setje is een combinatie van krachtig roze, lila en mint.
Essence floral grunge Mini lipgloss set

  • 01 Kissing me softly

Essence floral grunge Mini lipgloss set2

  • 02 Grungy kisses rock!

Nail polish

Om je nagels ook te voorzien van een lente tintje komt Essence make-up ook met 5 nagellakjes. De tinten variëren van frisse bloemkleuren tot smokey mint, wit koraal, paars en zwart en de effecten van mat en parelmoer tot een ruige grip tape look die je normaal op skateboards ziet. De postjes kosten 1,89 euro per stuk.
Essence floral grunge Nail polish

  • 01 Be flowerful
  • 02 Lily bloom
  • 03 Grunge me tender!
  • 04 Madly purpled
  • 05 Black to the roots

Body tattoo

Wil je wel een tattoo, maar niet voor altijd? Dan zijn deze Body tattoos misschien iets. Je kunt ze op je gezicht en lichaam plakken en volgens het merk zijn ze gemakkelijk te verwijderen met make-upremover. Voor het Body tattoo setje betaal je 1,99 euro.
Essence floral grunge Body tattoo

Hair dye powder

Met de Hair dye powder maak je highlights in je haar in helder koraalroze. Essence zegt dat je de poeder heel gemakkelijk op strengen haar of op een gedeelte van je haar kunt aanbrengen en het weer eenvoudig kunt uitwassen. Het postje kost 2,99 euro.
Essence floral grunge Hair dye powder

Haarband

Om de Floral grunge look helemaal complete te maken is er ook nog een haarband. De haarband is bezet met studs en kost 2,49 euro.
Essence floral grunge haarband

De Essence make-up Floral grunge collectie voor lente 2013 is tot en met mei verkrijgbaar. Ondanks dat ik van pasteltinten houd, ben ik niet zo weg van deze lijn. Ik vind veel items namelijk erg jong, zo niet bijna kinderlijk, ogen.