Essence make-up Snow Jam winter 2013


Voor het gloednieuwe jaar 2013 komt Essence make-up met de collectie Snow Jam. De lijn is geïnspireerd op de koude wintermaanden en bestaat onder andere uit producten met pastelkleuren die gecombineerd zijn met verzorgende ingrediënten.

Het assortiment van de Essence make-up Snow Jam collectie voor winter 2013 bestaat voornamelijk uit de tinten helder paars, turkoois en petrol. Je kunt kiezen uit oogschaduw, oogpotloden, lippenbalsems, nagellak, nagelvijltjes en handcrème. Kortom, van alles om je look te kunnen omtoveren tot een echte sneeuwprinses.

Eyeshadow Sorbet


Essence heeft in deze winterse editie de kleuren mint, lila en petrol verwerkt in de oogschaduw. Er zijn 3 soorten verkrijgbaar, 01 lilac is my style, 02 top of the ice-stream en 03 life is a freeride. De potjes Eyeshadow Sorbet kosten 2,39 euro per stuk en bevatten een crème textuur.

Jumbo Duo Eyepencil


Om je ogen een totaal plaatje te geven, kun je de Jumbo Duo Eyepencil gebruiken. De Snow Jam collectie heeft namelijk 2 varianten van deze oogpotloden. De 01 let’s hit the slope en 02 petrol snow-queen zijn te koop voor 1,99 euro.

Lipbalm


Het is belangrijk om je lippen te hydrateren als het buiten erg koud is. Je kunt hiervoor dan ook gebruik maken van de Lipbalm van 1,59 euro. Dit verzorgingsproduct bestaat in 2 tinten met de namen 01 lilac is my style en 02 goofy-blue.

Nail Polish


Nagellak wordt bijna nooit vergeten in een nieuwe make-up collectie. Daarom komt het merk met 4 kleuren Nail Polish voor 1,69 euro per stuk. Volgens het product kun je je nagels snel en gemakkelijk lakken met slechts één streek van het kwastje. De opties zijn 01 goofy-blue, 02 lilac is my style, 03 life is a freeride en 04 top of the ice-stream.

Mini Files


Een nagelvijl is altijd handig en geeft je nagels vaak een extra mooie uitstraling. De Mini Files van 1,39 euro hebben een handige kleine verpakking die je overal mee naar toe kunt nemen.

24h Hand Protection Balm


Speciaal voor de winter komt Essence met de 24h Hand Protection Balm van 1,99 euro. De geurige variant 01 keep cool belooft je handen binnen 24 uur te verzorgen met behulp van shea butter en kokosnootolie.

Ik vind de collectie eerlijk gezegd niet zo heel bijzonder, toch zitten er wel wat leuke items tussen. Zo ben ik benieuwd naar de verzorgingsproducten en de kleur 01 goofy-blue van de Nail Polish. De Essence make-up Snow Jam voor winter 2013 ligt in ieder geval vanaf januari tot half februari in de winkels.

Leave a Reply

Your email address will not be published.