Essence make-up zomer 2011


De Essence make-up voor zomer 2011 is gebaseerd op de jaren 50 en de maritieme look. De collectie heet 50’s Girls Reloaded en bevat veel blauwtinten.


In de Essence make-up 2011 zomercollectie zitten drie oogschaduw duo’s. Je kunt kiezen uit de combinaties lichtblauw met wit, felblauw met lichtgeel of donkerblauw met grijsgroen. Hier krijg je geen kwastje bij, maar je kunt wel een losse oogschaduwkwast met een grote en een kleine kwast kopen in de stijl van de collectie. Er zijn ook drie kleuren oogpotlood, namelijk goud, donkerblauw en groenig blauw.

In de collectie vind je ook een transparante poeder die geschikt is voor elke huid. Dit poeder heeft een matterend effect en kun je ook gebruiken als basis voor je make-up. Voor je lippen is er felrood  of een nude roze kleur. De nagellak blijft helemaal in het thema met de kleuren donkerblauw, lichtblauw, rood, wit en een glinsterend zilver.

De Essence make-up zomer 2011 is best een leuke collectie, maar toch spreekt hij me niet erg aan. Ik zou de kleuren niet zo snel zelf dragen. Ik ga alleen wel eventjes kijken naar het poeder omdat ik daar benieuwd naar ben.