Essie nagellak herfst 2011


Essie nagellak komt voor de herfst 2011 met een nieuwe collectie genaamd Brand new bag. Volgens Essie zeggen accessoires veel over de persoon die je bent of wilt zijn. De nieuwe collectie is dan ook een eerbetoon aan de handtas, de nummer 1 accessoire.


De Essie nagellak collectie voor de herfst van 2011 bestaat uit 6 nieuwe kleuren. Hierboven zie je de tinten Carry on, Glamour purse en Case study. De collectie is gebaseerd op de jaren 40 en 50 en zijn allemaal vrij zacht van kleur. Vooral de Case study nagellak heeft een romige nude tint.


Iets opvallender zijn Power clutch, Very structured en Lady like. Alle tinten uit de Brand new bag collectie zijn gebaseerd op kleuren van verschillende designer handtassen. Vooral bij Very structured is dit goed te zien. Deze sienna tint doet mij echt denken aan een leren handtas.

Ik vind de kleuren Carry on, Glamour purse en Lady like erg mooi. Van de groenachtige Power clutch nagellak ben ik niet echt weg. Welke nagellak vind jij het mooist uit de Brand new bag collectie voor herfst 2011 van Essie nagellak?