Essie nagellak winter 2011


Essie nagellak komt voor winter 2011 met 6 nieuwe kleuren nagellak. De nagellak collectie heet All That Glitter is Gold, maar de glitter is ver te zoeken.

De Essie nagellak voor winter 2011 draait helemaal om Cocktail bling. De kleuren zijn geïnspireerd op juwelen en moeten elke winteroutfit helemaal afmaken. We zien onder andere robijn, smaragd en saffier terugkomen in de kleuren. “Hoe uitdagender, hoe beter,” vertelt Essie Weingarten over de collectie. “Bling it on!”

In de All That Glitter is Gold collectie zitten 2 pasteltinten en 1 donkerblauwe kleur. Bangle Jangle is een lavendelkleurig lakje. Cocktail Bling lijkt op het eerste gezicht ook paars, maar is meer een pastelblauwe tint. De diep donkerblauwe lak heet Bobbing for Baubles, deze is geïnspireerd op saffieren.

De andere 3 lakjes uit de Essie nagellak voor winter 2011 doen mij meteen denken aan kerst. School of Hard Rocks is een diepgroene kleur met een hele subtiele blauwe ondertoon. Het nude lakje Brooch the Subject is een kleur die we veel terug zien komen in winterjassen. Op je nagels is het een niet opvallende, luxe tint. Als je wel wilt knallen, kun je altijd nog kiezen voor rood. Het robijnrode lakje van Essie heet Size Matters en zal zeker niet onopgemerkt blijven op je nagels.

Ik vind de All That Glitter is Gold collectie niet heel bijzonder. Ik vraag me wel af waarom Essie deze naam aan de collectie heeft gegeven, er is namelijk geen goud of glitter te bekennen. Er zit wel een kleur in die ik erg graag zou willen. Brooch the Subject staat vanaf nu bovenaan mijn verlanglijstje! De twee lichtpaarse kleurtjes zou ik niet zo snel dragen, want pastel is niet zo mijn ding. Wat vinden jullie van de Essie nagellak voor winter 2011?

[bawlu_buttons]