4 eyeliner looks


De eyeliner behoort tot mijn favoriete make-up producten. Er zijn natuurlijk verschillende manieren om een eyeliner aan te brengen en hieronder vind je 4 eyeliner looks.

Natuurlijke look


Deze kennen we allemaal wel toch? Voor een natuurlijke look, maak je alleen een lijntje op je ooglid. Als je wijde ogen hebt en ze wat kleiner wilt lijken, trek dan een lijn over heel je ooglid. Als je juist kleine ogen hebt of je ogen groter wil laten lijken, begin dan in het midden en eindig met je lijn aan de buitenkant.

Om je oog


De om je oog eyeliner look is leuk, maar het staat niet iedereen. Met deze look trek je een lijntje aan de boven en onderkant van je oog en hiermee creëer je kleine ogen. Kortom, meiden met kleine ogen kunnen deze look beter niet doen.

Cleopatra


Voor een Cleopatra geïnspireerde eyeliner look kun je helemaal los gaan. Het is wat extreem, maar je trekt zeker weten de aandacht. Herkenbaar voor deze look is dat je een lange boog hebt.

Zacht


Als je een eyeliner op hebt valt deze erg op. Voor een zachte eyeliner look, maak je een kleine boog aan het uiteinde van je oog. Smeer de eyeliner een beetje uit, maar behoud wel de vorm.

Foto’s via Weheartit

Leave a Reply

Your email address will not be published.