Gosh make-up lente 2011


Nu het zonnetje weer gaat schijnen, wordt het ook tijd voor nieuwe make-up. Gosh speelt daarop in met haar lentecollectie genaamd Spring Look, die sinds 11 april weer in de Kruidvat filialen ligt. De Gosh Spring Look 2011 collectie zit vol met pastelkleuren en doet mij een beetje denken een de Franse koekjes macarons.


Gosh Serious Volume Mascara
Gosh Serious Volume Mascara zou moeten zorgen voor een volumieuze oogopslag door het flexibele borsteltje. Prijs: 9,99 euro.

Gosh Effect Powder
Onder de mascara zie je de metallic kleurige Gosh Effect Powder, deze heeft een prijskaartje van 7,49 en is te gebruiken als oogschaduw, highlighter en eyeliner.

Gosh Waterproof Eyeshadow
Als je toch voorkeur geeft aan normale oogschaduw, heeft Gosh ook de Gosh Waterproof Eye Shadow met een parelmoer kleur. Omdat deze oogschaduw, die 7,99 euro kost, waterproof is, heb je niet zo snel uitgelopen oogschaduw.


Gosh Natural Touch Cream Blusher
Volgens Gosh zouden deze blushers je een fluweel zachte touch geven, dit klinkt veelbelovend. Gosh Natural Touch Cream Blusher kost 8,49 euro en is verkrijgbaar in de kleuren bruin en roze.


Gosh Nail Lacquer
Ik vind de kauwgumroze kleur van Gosh Nail Lacquer erg leuk. Deze nagellak heeft een prijskaartje van 6,99 euro.

Gosh Lip Gloss
Deze Lip Gloss 04 van Gosh Spring Look heeft een verzachtende en beschermende werking, dus dat is handig voor als het zonnetje schijnt. De prijs van deze lipgloss is 7,49.

Leave a Reply

Your email address will not be published.