Haarvideo’s voor de feestdagen


Met kerst en oud en nieuw wil je weleens iets anders met je haar. Je kunt het lekker los laten hangen, maar na het zien van deze haarvideo’s voor de feestdagen heb je vast meer inspiratie!

De meisjes in deze haarvideo’s voor de feestdagen maken hun haar allemaal op een bijzondere manier vast. Een hele elegante knot, ingevlochten zijkanten en een kerstversiering in je lokken, het lijkt allemaal moeilijker dan het is. Met deze looks zul je zeker stralen met kerst!

Chique knot

[jwplayer config=”Beautyblog” mediaid=”15099″]
Dit kapsel is voornamelijk geschikt voor lang haar, door de grote pluk aan de voorkant en de grote knot aan de achterkant. Als je dit niet hebt, kun je net als het meisje in de video haarextensions gebruiken. Het is een elegant kapsel dat je niet al te veel tijd kost, nadat je haar steil gemaakt is. Het meisje in de video maakt eerst een hoge staart, met een bijzondere scheiding aan de voorkant. De losse pluk doet ze daarna bij de rest van het haar in de staart. Ze klapt de staart omhoog gebruikt spelden om hem vast te zetten. Daarna zet ze de onderkant van het haar lager vast, zodat de knot mooi over het haarelastiek heen valt.

Ingevlochten zijkanten

[jwplayer config=”Beautyblog” mediaid=”15100″]
Voor dit kapsel is een beetje ervaring met invlechten vereist. De zijkanten van het haar worden ingevlochten, waarna de vlechten vastgemaakt worden op het achterhoofd. De rest van het haar komt in een rommelige knot, die tussen de vlechten door wordt gehaald. Zo krijg je een chique knot achter op het hoofd, met ingevlochten zijkanten. Voor een wat nonchalanter effect laat je een paar plukjes aan de voorkant loshangen.

Kerstversiering

[jwplayer config=”Beautyblog” mediaid=”15101″]
Deze look voor de feestdagen kan prima met kort haar. Het haar wordt mooi gekruld en vastgezet, maar er wordt ook een soort lint met sneeuwkristallen in het haar gedaan. Dit kun je doen met allerlei soorten lint of zelfs kant, voor een hele schattige kerstlook. Achterop het hoofd komt een klein staartje.

Video’s via Bebexo, Ellojasmine en Lilithedarkmoon