Hot of Not gedraaid haar bij Valentino


Tijdens de catwalkshow van Valentino voor de winter 2012-2013 waren modellen met gedraaid haar te zien. Vind jij dit haar Hot of Not?

De foto’s laten duidelijk zien dat de zijkanten van het haar volledig zijn gedraaid. Het Valentino kapsel heeft hierdoor een klassieke en romantische uitstraling. Om de look te creëren heb je in ieder geval veel schuifspeldjes en geduld nodig. Voor extra versteviging kun je het beste een haarspray gebruiken.

Ik vind het kapsel echt heel mooi. Het lijkt mij alleen ontzettend moeilijk om het vast te maken. Ik heb nogal dik haar waardoor de schuifspeldjes bij mij vaak niet blijven zitten. Toch ga ik het wel proberen! Wat zeggen jullie ervan?

[bawlu_buttons]

Foto’s via Style

Leave a Reply

Your email address will not be published.