Hot of Not rode lippen bij Dior


Klassieke rode lippenstift was op de catwalk van Dior voor de zomer van 2012 te zien. Wat vind jij van deze opvallende lippen, vind je het wat of houd je er absoluut niet van?

De modellen in de modeshow van Dior hadden allemaal mooi rood gestifte lippen. Klassiek, maar niet echt wat we van dit merk gewend zijn. Hier is de make-up op de catwalk meestal een stuk heftiger en opvallender. Kennelijk vonden ze het deze zomer tijd voor klassiek in combinatie met puur natuur, want de dames leken naast een laagje lippenstift alleen wat mascara op hun wimpers te hebben.

Ik vind het leuk dat Dior ook in de make-up laat zien van alle markten thuis te zijn. Juist als we denken dat dit het label van de heftige make-up is, komt het weer met iets wat een stuk normaler oogt. Rode lippenstift gebruik ik zelf ook, maar niet erg vaak. Ik vind het erg mooi, maar het blijft bij mij nooit lang genoeg zitten. Of ik nu een Rimmel of een Chanel gebruik, na een paar uur is het zo weer verdwenen. Wat is jouw mening over deze make-up look van Dior?\

[bawlu_buttons]

Foto’s via Style

Leave a Reply

Your email address will not be published.