How to: Gucci lippen


Rode lippen zijn helemaal in deze winter. Maar Gucci lippen zijn meer dan dat, want door de lichtere binnenkant lijken je lippen een stuk voller.

Heftige kleuren bij de modetrends vragen om een heftige make-up. De modellen van Gucci en Diane von Furstenberg droegen donkere rode lippenstift met een lichtere tint aan de binnenkant van de lippen. De lippen leken hierdoor nog voller, zeker gecombineerd met een glanzende gloss. Hier lees je hoe je zelf deze Gucci lippen kunt maken.

Benodigdheden:

  • Donker lippotlood
  • Donkere lippenstift
  • Lichte lippenstift
  • Lippenstift kwastje
  • Transparante lipgloss

Stap 1

Stift je lippen in een lichte kleur, die genoeg opvalt naast de donkere. Je kunt natuurlijk kiezen voor 2 tinten die dicht bij elkaar liggen, maar voor een groter contrast kies je echt een lichte en een donkere kleur. Stift een dunne laag op je lippen en laat deze even drogen.

Stap 2


Pak nu het donkere lippenpotlood erbij. Omlijn je lippen netjes en kleur ze daarna ook meer in aan de binnenkant. Met een donkere lippenstift en een lippenstift kwastje ga je daarna over het lippenpotlood heen. Zorg ervoor dat de lichte kleur nog heel goed zichtbaar is aan de binnenkant van de lippen.

Stap 3


Werk eventuele foutjes bij met een wattenstaafje en maak je Gucci lippen dan helemaal af met een transparante lipgloss. De modellen kregen een dikke laag gloss op vlak voordat ze de catwalk op gingen, maar een mooi dun laagje is genoeg. Als je dit te opvallend vind, kun je de gloss natuurlijk ook achterwege laten. Klaar zijn je Gucci lippen!