Inspiratie voor afgeschoren haar


Raar maar waar, het is een trend om een deel van je mooie lokken te lijf te gaan met een scheermes. Daarom volgt hier een inspiratie artikel over afgeschoren haar.

Dat je steeds meer afgeschoren haar voorbij ziet komen is niet de enige reden voor mij om een stukje tekst aan dit soort kapsels te wijden. Stiekem zou ik het zelf ook wel willen, alleen durf ik het nog niet. Ook vind ik dat mijn haar wat langer moet zijn als er een deel van wordt weggehaald. Dat het meer een smoesje is blijkt als je naar de foto’s hieronder kijkt. Een beetje weggeschoren haar staat namelijk ook erg goed bij een kort kapsel!

Wat vind jij van deze deels afgeschoren kapsels? Zou je het zelf wel willen of vind je het niks. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je het wel mooi vind, maar net zoals mij niet aandurft durft. Ik ben benieuwd naar jouw mening.

Foto’s via Pinterest en Weheartit

Leave a Reply

Your email address will not be published.