Interview: Margareth Munsters van Miss Mags

Margareth Munsters Miss Mags
In de Beautyblog Top 50 staan 9 nieuwe namen, waaronder Margareth Munsters van Miss Mags. Deze 32-jarrige beautyblogger woont in Brabant, werkt als grafisch designer, is dol op haar honden en blogt alweer bijna 1 jaar.

Waarom en wanneer ben je begonnen met bloggen?
“Ik ben begonnen met bloggen op 19 september 2012. Ik zat al zeer lange tijd met het idee om zelf een blog te beginnen. Maar wist nooit of ik het wel zou moeten doen, aangezien ik niet zou weten of men nog wel op een nieuwe blogger zat te wachten. Daarnaast ben ik ook wat ouder dan de gemiddelde blogger. Maar ik dacht wat maakt het ook uit, ik ga gewoon beginnen en ik zie wel wat er van komt. Voor mij is het een fijne uitlaatklep.”

Wat zijn 5 dingen die jouw lezers over jou moeten weten?
“Dit is een lastige vraag! Maar wat ik wel belangrijk vind is dat de bloggers weten dat ik dus inderdaad niet meer een jonge twintiger ben, maar meer een jonge dertiger. Dat ik niet het ideale maatje heb, maar dat ik wel tevreden ben met mijn maatje meer. Dat ik iemand ben die mijn mening niet onder stoelen of banken zal steken, dat heeft me weleens, ook op mijn blog, wat rare mailtjes opgeleverd. Dat ik te allen tijde mezelf zal blijven en mezelf ook respecteer om de persoon wie ik ben. En dat ik helaas niet altijd even veel tijd heb om te bloggen dan dat ik zou willen in verband met de werkzaamheden die ik doe voor mijn bedrijf.”

Miss Mags

Over welke beauty onderwerpen schrijf je graag?
“Ik schrijf graag over verzorgingsproducten, ik heb een zwak voor crèmes. Ik heb overal wel een crème voor. Ik heb niet echt een onderwerp wat er echt bovenuit springt waar ik graag over schrijf. Ik zou trouwens wel hele stukken tekst over onze honden kunnen schrijven.”

Wat vind je leuk en minder leuk aan het beheren van een eigen blog?
“Dat sommige mensen het nodig vinden om een reactie te sturen waarin je met de grond gelijk wordt gemaakt. Het wordt eens tijd dat mensen elkaar gaan respecteren. Vind je mijn blog niets, kijk dan verder op een andere blog.”

Miss Mags honden

Wat zijn jouw favoriete make-up merken?
“Ik wissel heel erg. Op het ene moment ben ik een echte Catrice fan, maar het kan best zijn dat een week later Maybelline op nummer 1 staat.”

Welk product mag in geen enkel make-up tasje ontbreken?
“Handcrème, ik heb een zwak voor crèmes. Ik smeer het liefst de hele dag.”

Miss Mags cremes

Als je 1 beautytip aan jezelf kon geven toen je nog 15 was, wat zou dat zijn en waarom?
“Dat is een tijd geleden zeg! 1995, toen waren van die hoge kuiven nog in en liepen er veel in trainingspakken. Dus mijn tip zou zijn voor toen: Vooral niet doen!”

Beautyblog Top 50

De Beautyblog Top 50 is een overzicht van de belangrijkste Nederlandse beautyblogs. Margareth Munsters van Miss Mags staat deze maand op nummer 50 in de Beautyblog Top 50.