Make-up taarten

Make up taarten
Vandaag kwam ik mooie taarten tegen met make-up erop. Dus als je binnenkort een feestje hebt, dan zijn de volgende make-up taarten misschien wel iets voor jou!

Ik ben dol op taart en ben dan ook regelmatig op zoek naar een excuus om er één te kopen. Met een speciale gelegenheid, zoals een verjaardag of feestdag, laat ik dan ook vaak een bijzondere taart maken. Tijdens mijn zoektocht stuitte ik ditmaal op verschillende make-up taarten. Zo zie je creaties met oogschaduw en kwasten, maar ook hele MAC taarten voorbijkomen.

Make-up-taarten-09

Make-up-taarten-15

Make-up-taarten-14

Make-up-taarten-13

Make-up-taarten-12

Make-up-taarten-11

Make-up-taarten-10

Make-up-taarten-08

Make-up-taarten-07

Make-up-taarten-06

Make-up-taarten-05

Make-up-taarten-04

Make-up-taarten-03

Make-up-taarten-02

Make-up-taarten-01

Foto’s via Imgur