Leuke Vans sneakers voor de zomer

Vans sneakers voor de zomer
Komend seizoen zijn er weer veel verschillende modellen Vans te vinden. Heb jij al je favoriet gevonden? Vans zijn er in veel verschillende modellen en kleuren. Er zit altijd wel wat leuks tussen. Naast de Vans sneakers zijn ook de Vans slip-on sneakers te vinden in verschillende webshops zoals Omoda.

Kleuren en print

Voor de zomer is er ruime keuze uit mooie felle kleuren en opvallende prints. Ga je bijvoorbeeld voor een neongroen kleurige Vans sneakers of ga je voor een Vans slip-on sneaker model met een leopard print! Voor zowel dames als heren zijn er hele leuke, hippe modellen te vinden. En het mooie is, ook verschillende prints zijn deze zomer goed te combineren met elkaar. Heb je een T-shirt met print, dan kun je hier ook Vans sneakers met een print onder dragen. Als het niet al te veel op elkaar lijkt is dit goed te combineren.

Vans sneakers onder elke outfit

Tegenwoordig kunnen sneakers onder elke outfit gedragen worden. Deze sneakers passen zowel bij een casual outfit, onder een mooie jurk of onder een net pak. Het is allemaal te combineren. Draag deze sneakers dus lekker bij elke gelegenheid. Geen pijnlijke voeten door die hoge hakken, maar lekker casual op sneakers. Welke voeten willen dat nou niet!

Vans sneakers voor de zomer 2

Slip-on sneakers

De slip on sneakers zijn dé sneakers voor in de warme maanden. De rand die langs de voet loopt is gewatteerd voor een fijn draagcomfort. De brede zoolrand die je ook bij dit model ziet, is dit seizoen een grote trend. Zoals al eerder gezegd brengt Vans diverse soorten, kleuren en modellen uit om mee te gaan met deze trend. In de zomer van 2014 maakte de slip on sneaker zijn entree en dit jaar, 2015, is het echt een fashion hype geworden.

Ook deze soort sneakers kun je met verschillende kleding stijlen combineren. Doe ze bijvoorbeeld aan onder shorts, een stoere jumpsuit, jurk, broek of rok. Met deze soort sneakers zie je er altijd fris en hip uit en ze lopen erg comfortabel.