MAC make-up Flighty collectie


Felle kleuren behoren tot de make-up trends voor deze zomer en dat is zeker te zien bij de MAC make-up Flighty collectie. Mooie, opvallende kleuren staan centraal in deze fleurige collectie van MAC. Je wordt dan ook spontaan vrolijk van deze kleurrijke regenboogkleuren!


De MAC make-up Flighty collectie bestaat uit maar liefst 16 verschillende kleuren oogschaduw! Deze Big Bounce oogschaduw is een bijna vloeibare mousse en is verkrijgbaar in een glazen potje. De Cool Elite is een witte oogschaduw met zilveren glans, de roze kleur heeft de naam Good Fortune, gevolgd door de zachte perzikkleurige Trophy en de gouden Impeccably Rich.

De opvallende groene kleur is Extra Charged, deze kleur is perfect als je je ogen een unieke kleur wilt geven. De donkere bruine kleur vind ik iets minder mooi en ook de zilveren kleur vind ik niet helemaal geslaagd voor de zomer. Deze Rich Thrills is meer iets voor de feestdagen dan op een warme zomerdag. Daarentegen is de donkerroze Count Your Assets wel weer de perfecte kleur om een zonnige dag tegemoet te gaan.


De liefhebber van oogschaduw en MAC zit deze zomer niet zonder de juiste kleur oogschaduw, want nog veel meer kleuren sieren deze collectie. Toch vind ik wel dat er een aantal kleuren erg op elkaar lijken, zoals de bruine en gouden kleuren. Maar er zitten ook hele fijne kleuren tussen. Zo ga je voor een heldere perzikkleur ga je voor de Reward Yourself oogschaduw van de Big Bounce Shades.

De blauwe Free As Air springt uit deze collectie en laat je ogen echt knallen. Luxury Touch is een paarse kleur en heeft net als de andere kleuren een mooi glinstering. Tot slot de zwarte Black Diamonds, een hele donkere kleur die barst van de glans.


Naast de 16 kleuren oogschaduw, bestaat de Flighty collectie van MAC ook uit vier gekleurde mascara’s. Saai kun je deze collectie niet noemen, want er zit zelfs geen zwarte of bruine mascara tussen. De blauwe Zoom coloured mascara heeft de naam Blue Charge en de groene mascara heet, hoe toepasselijk ook, Green is Green.


Ook de paarse Plum Reserve is een mascara voor durfals, want deze voorziet je wimpers van een paars laagje. Ga je liever voor een neutralere oogopslag? Dan is er de High Esteem mascara, die je grijze wimpers geeft met een zilveren glans.

Ben je al fan van deze zomerse collectie? Vanaf 4 juni ligt de MAC make-up Flighty collectie in de winkels.