MAC make-up Quite Cute collectie


Sinds 2 april ligt de MAC make-up Quite Cute collectie in de winkel. Deze pastelkleurige lijn is voor echte meisjes, want het heeft invloeden uit de Japanse Kawaii-stijl en uiteraard komen cupcakes, ijs en Hello Kitty ook terug in deze collectie.


De MAC make-up Quite Cute collectie heeft lippenstift in verschillende kleuren, bijvoorbeeld de Saint Germain in het pastel roze of de Play Time in het violet. Om de lippen af te maken heeft de Quite Cute collectie ook nog 3 verschillende lippotloden.


Ook heeft de lijn een aantal plushglass lipglosses waarin gember is verwerkt. Het effect hiervan is dat de lippen extra getinteld worden, zodat ze meer volume krijgen.


Voor de ogen heeft de MAC make-up Quite Cute collectie oogschaduwpaletten in 4 verschillende tinten. Daarnaast heeft de Penultimate Eyeliner een dikke stift voor de dramatic look.


De Quite Cute collectie van MAC heeft 2 soorten mascara, maar als je niet van die lange wimpers hebt, is dat geen probleem. MAC beschikt in haar Quite Cute collectie ook nog over nepwimpers.


Vooral met de mineralize blush kun je jouw make-up etui lekker opvrolijken. Deze blush heeft een leuk hartje in het midden en is in verschillende kleuren beschikbaar.


Verder kun je de pastelkleuren doorzetten naar je nagels, want de MAC make-up collectie Quite Cute heeft 3 kleuren nagellak.

In vergelijking met de MAC make-up Wonder Woman collectie, is de Quite Cute collectie veel rustiger. Voor mij is dit geen probleem, want ik vind de pastelkleuren van de lijn ontzettend leuk. Hebben jullie al een artikel van de MAC Quite Cute lijn in bezit?