Essie nagellak lente 2011


Essie nagellak komt met een nieuwe collectie voor lente 2011. Deze lentecollectie is geïnspireerd op Frankrijk en heeft dan ook de naam A French Affair. Je krijgt gelijk een vakantiegevoel met deze mooie kleuren met hun toepasselijke namen. Bewonder hier de 6 kleuren Essie nagellak van 2011.


Met namen spelen kunnen ze wel bij deze collectie! Sand Tropez is de naam voor de bruine, zandkleurige lak die ik zelf erg mooi vind. Iets lichter is Topless & Barefoot, ook erg geschikt voor de lente. Kisses & bises valt ook in de bruintinten, maar is opvallend door zijn lichtroze glans. Deze lak kun je ook perfect gebruiken om over een andere kleur heen aan te brengen.


Iets opvallender zijn deze 3 kleuren uit de Essie nagellak lente 2011 collectie. Het Franse gevoel komt terug in de naam Coat Azure, een heldere blauwe lak met glans. Daarmee geef je ook je teennagels een opvallende en vrolijke kleur! Wil je een zachte, maar toch duidelijk zichtbare nagellak, ga dan voor de lavendelkleurige lak Nice is Nice. Frensh Affair, de kleur die vernoemd is naar de naam van de collectie, is een roze lavendelkleur. Op welke kleur heb jij je oog laten vallen?