MAC Make-up Surf Baby Collectie

Er is weer een MAC Limited Edition in aantocht, deze collectie heet MAC Surf Baby en is de zomercollectie van het merk. Dit deze collectie zit vol met strandachtige kleuren en vooral veel bronzers. Let op! De lanceringdatum is verschoven van 7 mei naar 14 mei.

De MAC make-up Surf Baby collectie heeft lipmake-up in overvloed. Ten eerste bevat de zomercollectie 4 kleuren lippenstift (17,50 euro): Naturally Eccentric (nude), Mocha (mokka), Hibiscus (rood) en Bust Out (violet).


Links zie je 4 lipglosjes (17 euro) van de MAC make-up Surf Baby collectie. Dit zijn de kleuren Strange Potion (koraalrood), Krazy Kahuna (bruin), Good Lovin’, (perzikroze) en Girl on Board (parel wit). Daarnaast heeft MAC lippenbalsem (15 euro) van de Surf Baby collectie die speciaal voor de zomer is, want het heeft factor 20. De kleur Full of Grace is zacht roze, Pink Tinge is goudgeel en Lilt of Lily is lichtroze.


Aan de ogen heeft MAC Ook gedacht. De oogschaduw kost 15 euro en is er in de kleuren: Saffron (caramel), Swell Baby (grijs), Short Shorts (champagne), Surf U.S.A. (groen), Sun Blonde (geel). Om de ogen helemaal af te maken, zit in de MAC make-up Surf Baby collectie ook oogpotlood (15 euro) in Blue Noon (zeegroen) en Gilded White (beige).


Zoals gewoonlijk heeft MAC pigmentpoeder, maar de Surf Baby collectie geeft het net even een andere draai, want deze Crushed Metallic Pigment Stacks (35 euro) zijn torentjes. De Summer Stash heeft roze kleuren en de Surf de Ocean lijkt wel geïnspireerd op de zee.


Dit zijn de Studio Care blend/ Pressed Powders (25 euro) en dit is een combinatie van gezichtsverzorging en make-up. De linker is de Lush Light Bronze en deze heeft een roze bruine kleur. Rechts zie je de Gold Go Lightly, die meer neigt naar goudbruin. Ik moet bekennen dat ook ik even moest speuren voordat ik het verschil kon zien.


De MAC make-up Surf Baby nagellak (12 euro) heeft een heel erg leuk uiterlijk vind ik. De nudekleurige nagellak is de Hangin’ Loose en de Ocean Dip nagellak is aquagroen.


Heb jij nog geen kleurtje, maar wil jij er wel een beetje toonbaar uitzien deze zomer? De MAC make- up Surf Baby collectie zit bomvol bronze (22,50 euro). De effen gekleurde is de Refined Golden en de iets meer gespikkelde is de Solar Riche.


Als je dat prettiger vindt, heeft de MAC make-up Surf Baby ook bronzer in de vorm van een stick (33 euro). Van links naar rechts: Tan Tint, Billionaire Bronze en Guilty Bronze. Dit is nou echt zo iets wat ik in het echt moet bekijken, want hier is het verschil bijna niet zichtbaar.


Om de wangetjes rood te maken, kun je ook terecht bij de MAC make-up Surf Baby collectie. Links zie je de cheeck powder in de vorm van poeder, met de goudkleurige bloem erin verwerkt, en rechts de Blushette in de tinten Mid-tone coral en Mid-tone berry.

Ik vind de zomercollectie van MAC leuker dan de Jeanius collectie, maar minder leuk dan de Quite Cute collectie. Wat vind jij van de MAC make-up Surf Baby collectie?