Meisjes die op poppen lijken


Bizar is het dat er steeds meer, vooral Aziatische dames lijken te zijn die op een Barbie of op een andere pop willen lijken. Hieronder vind je dan ook een aantal extreme gevallen van meisjes die op poppen willen lijken.


Zo is er een Chinese dame die echt in alles op een pop lijkt. Misschien is het een act of wil ze gewoon echt graag zo zijn, maar ik vind het een beetje eng. Ze maakt zich op, doet haar haren en kleed zich helemaal als een mooie speelgoedpop. Als ze zich niet zou bewegen zou je zo denken dat ze een levensgrote pop is.


Ook is er Wang Jia Yun, een studente uit China, die graag zoveel mogelijk op een pop lijkt. Dit zie je vooral terug in haar make-up en kapsel. Daarnaast schijnt ze het ook erg leuk te vinden om foto’s van zichzelf te maken met weinig kleding aan.


Lin Ke Tong is een bekend Chinees model en lijkt ook een beetje op een pop. Alleen vind ik dat het bij deze dame lang niet zo erg is, als je haar vergelijkt met sommige andere vrouwen uit dit artikel.


Daarnaast is er nog Dakota Rose, maar zichzelf KotaKoti noemt, die erg bekend is in Azië. Alleen of ze daar ook vandaan komt durf ik niet te zeggen. Dit 16-jarige meisje doet erg hard haar best om zoveel mogelijk op een pop te lijken. Ook heeft ze tutorials op haar blog staan waarin ze uitlegt hoe je, je haren als een pop uit kunt doen en is er ook een filmpje op YouTube te vinden met verschillende outfits van deze jonge dame.

[jwplayer config=”Beautyblog” mediaid=”15243″]

Tot slot is er nog Alodia Gosiengfiao, deze dame is een Filippijns model van 24 jaar oud. Ook is ze een beroemde Cosplayer. Dit betekent dat ze zich regelmatig in een kostuum hijst van een personage zoals Alice in Wonderland. Op haar foto’s zie je heel duidelijk dat ze graag het uiterlijk van een pop aanneemt, van haar make-up en haren tot aan haar kleding.

Heb je de ambitie om ook op een pop te lijken? Of lijkt het je leuk voor een feestje, een meisje legt in het volgende filmpje heel duidelijk uit hoe je zelf een goede poppenlook kunt maken.

[jwplayer config=”Beautyblog” mediaid=”15244″]

Foto’s via Imgur, Snegidhi, Kotakoti en Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.