Met deze accessoires kun je jouw outfit verrijken

nep tattoo

Spring is in the air! Dat betekent voor velen een flinke schoonmaak en opruimbeurt van de kledingkast. Winterkleding wordt verwisseld voor frisse voorjaarskleding. Is jouw kast wel toe aan een opfleurbeurt? In dit artikel kom je achter de kracht van bijpassende accessoires. Deze accessoires zullen jouw outfit helemaal afmaken. Ben je benieuwd naar wat voor soort accessoires dit zijn? Lees dan snel verder!

De aanschaf van een neppe tatoeage

Heb je er bijvoorbeeld al eens aan gedacht om een neppe tattoo te kopen? Met dit onverwachte accessoire creëer je een onverwachte en toch authentieke uitstraling. Het kan zomaar zijn dat je al geruime tijd serieus aan het nadenken bent over het zetten van een permanente tatoeage. Het kan erg handig zijn om eens een lijstje te maken van de alle voor- en nadelen zodat je een besluit neemt waar je volledig achterstaat. Wat daarbij kan helpen is het zetten van (een of meerdere) neppe tatoeages. Zo kun jij alvast uitproberen wat voor soort tatoeage echt bij je past en welke je voor altijd op je lichaam wil hebben. Het ontwerp van zo’n tijdelijke tatoeage ligt volledig in jouw hand. Je kunt een neppe tattoo bijvoorbeeld op je enkel laten plaatsen, op je onder- of bovenarm. Een ander voorbeeld van een populaire plek is een plaktattoo op de borst. Vooral mannen kiezen voor deze plaats. En wees niet ongerust, want je zit nergens aan vast. Wanneer je uitgekeken bent op de tattoo en weer toe bent aan iets anders, dan haal je deze er weer gemakkelijk van je huid af.

Een tijdelijke tattoo als perfecte aanvulling op je outfit

Naast het feit dat je erachter kunt komen welk type tatoeage bij jou past, is het grote voordeel van een tijdelijke tatoeage dat het je outfit zal opleuken. Door het tijdelijke karakter kun je het ontwerp volledig gaan afstemmen op de kleding die je op die dag draagt. Zo maak je van deze tattoo een krachtig accessoire als aanvulling op jouw outfit. Hierbij is het van belang om je creatieve gedachten de vrije loop te laten.

Sieraden

Eerder werd gesproken over de kracht achter accessoires. De gekozen accessoires dienen bij jouw persoonlijkheid te passen. Daarmee straal je uit wie je bent, waar je voor staat en waar jij waarde aan hecht. Sieraden zijn hier een goed voorbeeld van. Een outfit is pas echt compleet als er wat mooie ringen, oorbellen, kettingen of armbanden gedragen worden.

Populair item: maak kennis met een scrunchie

Welke items ook steeds populairder worden, zijn zogeheten scrunchies. Deze met stof beklede elastische haarband worden voornamelijk gedragen onder meisjes en jongvolwassen vrouwen. Niet alleen in de haren, maar het kan ook heel leuk gedragen worden om de pols en op die manier worden gecombineerd met andere armbanden. Deze scrunchies zijn overal te koop en maken iedere outfit compleet. Door de veelzijdigheid in allerlei verschillende soorten, kleuren, patronen en stoffen mag een scrunchie zeker niet ontbreken bij het stijlen van een outfit.

Op deze manieren zal jij ervoor zorgen dat je iedere dag opnieuw goed voor de dag komt en de lente met gepaste trots tegemoet kunt treden! Welke accessoires kies jij om je outfit te verrijken?