Mislukte bilimplantaten


Lekker kontje! Of zeggen we voortaan kont? Naast borstvergrotingen zijn bilimplantaten tegenwoordig heel populair. Toch kan zo’n operatie ook behoorlijk fout gaan. Hieronder zie je voorbeelden van mislukte bilimplantaten.

In Brazilië hebben de vrouwen vaak een flink achterste. Als je daar een klein kontje hebt, val je er simpelweg buiten. Het is dan ook geen wonder dat bilimplantaten vooral in Brazilië heel erg populair zijn. Met de implantaten kan iedereen volle en ronde billen krijgen. Als de operatie goed gaat tenminste. Want als er iets niet goed gaat, zit je voorlopig nog niet lekker.

Operatie

Die ronde billen krijg je niet zomaar. In een 2 uur durende operatie worden de implantaten in je billen aangebracht. Dit gaat via de plooi in je billen, waar het litteken het minst zichtbaar is. Na de operatie heb je nog een tijdje last van je billen, zo mag je 2 weken niet zitten en 6 weken niet bukken. Sporten is helemaal niet mogelijk na de operatie, daar moet je 3 maanden mee wachten. Net als bij elke operatie zijn er risico’s op infecties en complicaties.

Fout


Net als bij borstimplantaten, gaat het ook bij bilimplantaten nog wel eens mis. Billen worden te groot, zijn ongelijk of krijgen bobbels. Soms is het zelfs zo erg, dat er een scheve bilnaad ontstaat. Ook kunnen de implantaten losraken van het weefsel, waardoor je billen gaan hangen. De vrouw in onderstaand filmpje heeft ook bilimplantaten, maar is hier duidelijk niet blij mee.

[jwplayer config=”Beautyblog” mediaid=”15066″]