Mislukte lippen door plastische chirurgie


Als je niet tevreden bent met de vorm van je lippen, dan zal ik je laten zien dat je blij moet zijn met wat je hebt. De uitkomsten van plastische chirurgie zijn niet altijd zoals verwacht. Er zijn namelijk veel vrouwen die nu mislukte lippen hebben door plastische chirurgie.

Niet iedereen is geboren met mooie volle lippen en dat blijkt ook, want de meiden en vrouwen op foto’s hieronder wilden blijkbaar niks liever dan volle lippen hebben. Na een bezoekje aan de plastisch chirurg zijn ze gezegend met een paar lippen waarop een paard jaloers is. Ik vind het maar mislukt uitzien, maar het belangrijkste is dat zij er blij mee zijn.

Nadat ik deze foto’s heb gezien, ben ik toch echt wel tevreden met mijn dunne lippen. Er zijn genoeg lippenstiften en glossjes die mijn lippen volume geven. Daar heb ik geen plastische chirurgie voor nodig!

Leave a Reply

Your email address will not be published.