Slim je nagellak opbergen


Als je houdt van een kleurtje op je nagels, loopt je nagellakverzameling al snel uit de hand. Het is dan ook wel zo makkelijk om je nagellak slim op te bergen.

Natuurlijk draag je elk lakje. En nee, die lichtblauwe van Gosh is helemaal niet hetzelfde als die van Essie. Als je graag je nagels lakt, heb je al snel een grote verzameling nagellak. Om het overzicht te houden, is het handig om slim je nagellak op te bergen. In een ladekastje, of in een mooi rek.

Sorteren

Kijk eerst goed naar de nagellak die je hebt. Lakjes die helemaal uitgedroogd zijn, kunnen weg. Sorteer daarna de nagellak die overblijft. Je kunt je verzameling indelen op merk, maar het is veel handiger om te sorteren op kleur. Zo kun je alles makkelijk terugvinden en hoef je niet te zoeken.

Rekje

Je kunt via webshops vaak hele mooie rekjes kopen voor je nagellak. Als je een handige vriend of vader hebt, kun je vragen of hij een rekje voor je in elkaar zet. Kies voor een rek dat groot genoeg is, anders zit je over een maand weer met een opruimprobleem. In een rek kun je alle kleuren goed zien, dus als je je verzameling gesorteerd hebt ziet het er een stuk netter uit.

Lades

Misschien heb je een ladekastje voor al je make-up en nagellak, of wil je je lakjes liever uit het zicht in een doos bewaren. Als alle potjes rechtop staan, is het vaak lastig om te zien welke kleur erin zit. Met een tissue of een make-up sponsje kun je een beetje nagellak op de dop van elk flesje doen. Zo zie je welke kleur het is, zonder dat je alles steeds uit de doos moet halen.