5 parfums voor Vaderdag

Parfums Vaderdag
Zondag is het weer Vaderdag. Natuurlijk kun je je vader verrassen met het geurtje dat hij altijd draagt, maar misschien is hij weleens toe aan iets nieuws. Daarom vind je hieronder 5 parfums voor Vaderdag.

Shiseido Zen Sun

Shiseido Zen Sun men
Shiseido Zen Sun is een frisse en pittige geur. De eau de toilette opent met bergamot, sinaasappel en peer gevolgd door viool, patchoeli en muskus. Het zit verpakt in een eenvoudige blauwe fles van 100 milliliter en kost 54,00 euro.

Ferrari Red Power

Ferrari Red Power
Hoewel bijna elke vader een Ferrari verdient, laat ons budget dat meestal niet toe. Maar de eau de toilette Ferrari Red Power, gemaakt van Calabrische bergamot, Siciliaanse bloedsinaasappel, witte mos en rode peper, is wellicht wel een optie. Deze geur is verkrijgbaar in 40 milliliter voor 42 euro, in 70 milliliter voor 54,50 euro en in 120 milliliter voor 67 euro.

Calvin Klein Eternity Summer

Calvin Klein Eternity Summer men
Een zomerse, warme middag op het strand dat is waar Calvin Klein Eternity Summer om draait. De frisse geur bevat onder meer dragon, zeegras en een warm drijfhoutakkoord. Deze eau de toilette is te koop in een in 100 milliliter spray voor 54 euro.

Salvatore Ferragamo Acqua Essenziale

Salvatore Ferragamo Acqua Essenziale
Volgens Salvatore Ferragamo staat Acqua Essenziale voor de hoogste vorm van luxe. Om dit te belichamen zijn ingrediënten als munt, citroen, rozemarijn, lavendel en verschillende houtsoorten gebruikt. Deze eau de toilette zit verpakt in een 30 milliliter flacon voor 43 euro, in 50 milliliter voor 57 euro of in 100 milliliter voor 79 euro.

Burberry Summer

Burberry Summer men
Burberry Summer Limited Edition is een lichte geur geïnspireerd door de Britse zomer. Deze limited edition heeft een waterachtige citrusgeur met houtaccenten en bevat noten als yuzu bladeren, jeneverbessen, mandarijn en amyris hout. De eau de toilette is beschikbaar in een 100 milliliter fles voor 52 euro.