Regenboog oogschaduw aanbrengen


Voor een feestje heb je de kans om je ogen veel opvallender op te maken dan op een doordeweekse dag. Daarom vind je hier tips om regenboog oogschaduw aan te brengen.

Basis

Zorg voor goede oogschaduwbasis zodat alles goed pakt. Hier zijn speciale producten voor te koop, maar concealer kan ook. Je brengt deze basis aan op, onder en om het ooglid.

Kleuren

Nu kies je een aantal kleuren die je wilt gebruiken voor je regenboog oogschaduw. Het is beter als de kleuren niet te dicht bij elkaar liggen, omdat je dan het effect van de oogschaduw verliest. Het is het fijnst als de kleuren echt fel zijn en geen glitters bevatten, maar dit kan soms moeilijk te vinden zijn.

Ooglid

Begin met een diepe felle kleur en breng deze aan aan de binnenkant van je oogleden. Kies dan een kleur die erna komt in de regenboog, deze breng je aan naast de eerste kleur. Zorg dat de tinten mooi in elkaar overlopen. Zo ga je per kleur verder, je kunt zelf bepalen hoeveel kleuren je gebruikt.

Onder het oog

Met een dun kwastje breng je onder je ogen nog 1 of meer kleuren aan, maar dan als lijntje. Het is vaak mooi om hier een donkere tint als groen of blauw voor te gebruiken. Let wel goed op dat er geen oogschaduw op je wangen terecht komt.

Afmaken

Kijk nogmaals of alle kleuren goed in elkaar overlopen, als dit nog niet het geval is mix je de kleuren aan de randjes wat meer met elkaar met een kwastje. Deze look is erg heftig, dus je hoeft verder alleen wat mascara en transparante lipgloss toe te voegen.

Foto via dreamglowpumpkincat210