Review 8×4 deodorant

Review 8×4 deodorant

Soms heb je een moment waarvan je hoopt dat het eeuwig duurt. Als het dan verpest wordt door een zweetgeur is dat heel vervelend. Met 8×4 deodorant zouden vieze geurtjes tot het verleden behoren en kun je langer genieten van een mooie gebeurtenis. Die belofte wilde ik natuurlijk zelf testen.

Product

De bekende 8×4 deodorants zijn voorzien van een nieuw stijlvol jasje. Deze geurdeodorants zitten verpakt in een spuitbus van 150 milliliter en kosten 2,99 euro. In totaal zijn er 11 verschillende geuren voor dames. Deze variëren van frisse bloemen tot fruitig en sensueel. Nieuw in de collectie is Inspire waarin witte peer, waterlelie en jasmijn worden gecombineerd.

8×4 belooft dat alle deodorants 24 uur lang bescherming bieden. Daarnaast hoort het geen restproduct achter te laten en is de huidverdraagzaamheid dermatologisch aangetoond.

Gebruik

8x4 deodorant review
Omdat Inspire nieuw is, besloot ik om deze uitgebreid te testen. Bij het aanbrengen komt er een zachte bloemengeur vrij. Het ruikt fris en is niet overheersend. Zelf hou ik hiervan, want dan kun je het combineren met parfum.

Mijn gevoelige huid verdraagt de deo ook goed. Alleen na het ontharen zou ik het niet aanbrengen. De deodorant bevat namelijk alcohol.

Resultaat

Het belangrijkste van een deodorant is natuurlijk dat het zijn werk doet. 8×4 houdt mij goed fris tot het einde van de dag. Onder het sporten houdt het niet het transpireren tegen. Toch ruik je dan geen zweet, maar de geur van de deo. Wat ook zo hoort, dit het is immers een geurdeodorant en geen anti-transpirant.

Tijdens het dragen verandert de geur van de deo en wordt het ook minder sterk. ’s Avonds ruik je het nog subtiel. Ik blijf dan ook heel de dag fris ruiken, zonder dat ik de deodorant tussendoor hoef bij te werken. Daarnaast had ik, zoals beloofd, geen last van witte deo vlekken in mijn kleding.

Ik ben aangenaam verrast door de 8×4 deodorants. Ze zijn heel betaalbaar, fijn in gebruik en bieden mij de hele dag bescherming. Je blijft lang fris ruiken, waardoor je zonder zorgen kunt genieten van mooie momenten. Daarnaast zijn er heel veel verschillende geuren verkrijgbaar, waardoor er voor ieder wel wat wils is.

8x4 deodorant

8×4 deodorant
Prijs: 2,99 euro

Voordelen
+ Uitgebreide geurkeuze
+ Laat geen vlekken achter op kleding
+ Langdurig effect
+ Betaalbaar

Nadelen
– Bevat alcohol
– Minder geschikt bij overmatig transpireren