Review: Catrice nagellak Rusty But Sexy


Om ons team aan te moedigen heb ik voor het EK een oranje nagellak gekocht van Catrice. Ondanks de nederlaag van Holland, wil ik deze review toch met jullie delen!

Product


De nagellak is gelukkig geen oer-Hollands oranje en kan je na het EK dus nog gewoon prima op je nagels smeren. De verpakking is zoals we van de Catrice nagellak gewend zijn niets bijzonders, maar dat mag ook wel voor het kleine bedrag van 2,49 euro. De Catrice nagellak Rusty But Sexy belooft mooie, metallic, intense en glanzende oranje nagels.  Ook zou de nagellak wel 7 dagen op je nagels blijven zitten, ik ben benieuwd!

Gebruik

Deze Catrice nagellak is erg fijn in gebruik. Hij smeert makkelijk uit, dekt goed en droogt ook snel. Ik heb maar 1 laagje opgesmeerd. Binnen een paar minuten waren mijn nagels helemaal klaar voor de wedstrijd!

Resultaat


Ik ben erg enthousiast over de Rusty But Sexy kleur van de Catrice nagellak. Ik ben normaal geen fan van oranje, maar deze kleur vind ik erg mooi. Ook hebben mijn nagels een mooie intense oranje nuance. Helaas blijft de lak niet heel lang zitten, maar dat was ook niet nodig bij dit EK. Na een dagje typen op kantoor, waren de randjes al erg beschadigd!

Product: Catrice nagellak 560 Rusty But Sexy
Prijs: 2,49 euro

Pluspunten:
+ Droogt snel
+ Dekt goed
+ Makkelijk in gebruik

Minpunten:
– Blijft geen 7 dagen zitten

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”5″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”7″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”7″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”8″]