Review: Catrice poeder Skin Finish


De make-up collectie van Catrice bevat onder andere een Skin Finish poeder. Deze poeder belooft een matte en stralende finish de hele dag lang en dat moet natuurlijk getest worden!

Product

Ik heb de Catrice poeder Skin Finish uitgetest in de kleur 030 Honey Beige. Deze compact powder is vrij van olie en kan dan ook voor elk huidtype gebruikt worden. De poeder belooft de hele dag lang een matte finish en moet een hele zachte poeder zijn, ik ben benieuwd!


Gebruik

Bij de poeder zit geen kwast, wat ook niet heel gek is voor een redelijk goedkope poeder. Ik heb de poeder aangebracht met een grote, brede kwast en dat ging prima! Ik moet zeggen dat de poeder niet heel opvallend is, want je ziet de poeder bijna niet zitten. Ik gebruik toch altijd eerst foundation, dus ook dit keer draag ik foundation onder de poeder.

Resultaat


De Catrice poeder Skin Finish geeft inderdaad een mat effect, wat vooral handig is als je last hebt van een glimmende huid. De hele dag blijft de poeder zeker niet zitten, want je ziet duidelijk verschil tussen het begin van de dag en het eind van de dag. Maar nu moet ik wel zeggen dat niet veel poeders echt langer dan 8 uur blijven zitten. De poeder is dus zoals de naam al zegt echt een finish product en niet om alleen als poeder te gebruiken.

Product: Catrice poeder Skin Finish
Prijs: €3,99

Pluspunten
+ Lekkere geur
+ Brengt makkelijk op
+ Voelt zacht aan

Minpunten
– Erg licht
– Blijft niet de hele dag zitten

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”5.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”7.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”6.5″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”8.0″]